2018. április 26., csütörtök

Csillagjegyek kapcsolata

Miként a régi kor emberét elbűvölte az éjszakai égbolton feltűnő csillagok fénye, a csillagcsoportok formája, melyekhez személyes benyomásai és tapasztalatai alapján asszociált képeket. Melyik csillagjegy melyikkel illik össze leginkább: Vannak olyan csillagjegyek , melyek nagyon jól össze tudnak passzolni és vannak olyan csillagjegyek is, melyek keveréke vagy kombinációja nem valami hasznos vagy nincsenek jó hatással egymásra. A Bika jegyű embernek fontos az anyagi biztonság, a kényelem, sőt az élvezetek. Az ésszerűségre törekszik. Szempont, hogy amire vágyik, azt úgy szerezze meg, hogy lehetőleg minél kevesebbet kelljen azért tennie.


Az asztrológiában megközelítően pontos prognózis felállításához rendkívül sok adat ismerete szükséges. A Bakra inkább hűvösség, logika és stabilitáskeresés jellemző, az Ikrek ezzel szemben könnyen barátkoznak, és vidám, laza, kalandos kapcsolatra vágynak. A csillagjegyek szerint sajnos nem ideális ez a kapcsolat, ha tipikus Bakról és Ikrekről van szó. Horoszkóphoz illő ásványok, születési kövek és ékszerek - Rangits Márta által alapított kézműves ékszerkészítő webáruház, azaz R. Akinek nem inge, ne vegye magára! A Bika csillagjegyben született reális gondolkodású, a valóságban jól meggyökeresedett egyén, aki általában magához illő társat keres.


Falafel, hummusz, dahl. Az elmúlt években óriási kedvencemmé lépett elő a csicseriborsó. Mindig is szerettem a hüvelyes zöldségeket, de amióta tudom, hogy pozitív élettani hatásaiknak köszönhetően piedesztálra emelték őket a leghíresebb dietetikusi társaságok, szinte mindennap fogyasztok belőlük.


A jó hírem azonban az, hogy minden jegy minden jeggyel összeillik, a kérdés csupán az, hogy sikerül-e kialakítani egymással egy közös nyelvet. Fel tudja oldani kedvese gátlásait, mert érzi, hogy remek szerelmi partnert talál benne. Csillagjegyek párosítása- melyik jegy illik össze melyikkel. Ha kihűl a kezdeti láng, mély barátsággá alakul a kapcsolatuk.


A Halakkal eléggé egyoldalú a kapcsolata , ugyanis amíg az felnéz rá és imádja, addig a Skorpió – talán kényelemszeretetből – csupán elfogadja a rajongását. A jegyek elemi felosztása. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. A horoszkópod szerint mennyire hiszel az idegenekben?


Csillagjegyek kapcsolata

Mindenkinek megvan a saját véleménye arról, hogy léteznek-e földönkívüliek. Az egyik csoport már az ötletet is hülyeségnek tartja, a másik csoport azt vallja, hogy bármi létezhet, amíg be nem bizonyítják az ellenkezőjét, míg a harmadik csoport szerint napok kérdése, hogy a NASA bevallja, hogy rég tudnak az. Ahogy a Víznek is sok megvalósulási formája van, úgy ezen csillagjegyek szülöttei is változékonyak: hol csendesek, hol szenvedélyesen háborognak, van, hogy körülölelnek, de sokszor lehetnek fagyosak is.


Sajnos a hét uralkodó bolygója a Merkúr, még mindig hátráló mozgásban van. Ezért érdemes most elrontott dolgaink kijavítására fordítani az energiánkat. De lehet, hogy perc múlva újabb emberrel megosztja nagy felfedezését. Szerelem, együttélés, házasság: Gyors győzelemre törekszik a Kos, ezért sok kapcsolata van, mert a küzdelem és a győzelem a fontos elsősorban. Skalpvadász típus, sok idő kell, hogy lecsillapodjon.


Csillagjegyek kapcsolata

A szerelmi horoszkóp megmondja, mikor jön a nagy Ő! A csillagok állásából jósaink elmondják, rátalál-e Önre a nagy szerelem, mennyire lehet tartós a kapcsolata párjával, visszatérhet-e a lángolás egy kihűlő vagy elmérgesedett kapcsolatba, milyen nehézségeket kell. Látogass el hozzánk minden nap, a csillagjegyek mindent elárulnak. Találhatsz feljegyzéseket, cikkeket, olvasmányokat az asztrológia témakörében. Elmerülhetsz a kínai horoszkóp tudományokban, nálunk azt is megtudhato hogy melyik kínai horoszkóp jegyben születtél. A Nyilas és a Bika kapcsolata előbb-utóbb beteljesedik, de inkább utóbb, mert a Nyilas nem akar gyorsan házasodni.


A Kossal szenvedélyes viszonyt kezdhet a Nyilas, ám szerelmük lángja hamar ellobbanhat. A Halak jegyű partnernek sok minden tetszik a Nyilasban, a temperamentuma, a határozottsága. Ha e tetszés tartós mara nincs.


Orvosi asztrológia (a szervek és csillagjegyek kapcsolata ) A betegség minden esetben egy életfeladatot jelent, a tanulnivaló része, az viszont szabadon választott, egyéni, hogy az ember erre milyen választ a vagy hogyan oldja meg a feladatot. A bölcs nem okvetetlenkedik, hanem megnyugvással éli végig földi életét, ismervén annak igazi célját…” (Lao-Ce) A Bak jegyet, mint Föld jegyet, a Szaturnusz bolygó uralja, de erős hatással van a rá a Mars, a Merkúr, a Vénusz bolygó is. Az Ikrek férfi – mint ahogy azt a jegye is mutatja – kétarcú.


Erős és megértő nőre van szüksége, aki biztosítja arról, hogy kettejük kapcsolata nem ingoványon járás, és a férfi mindenben számíthat rá. A hódítási horoszkóp a vonzás mágikus folyamatait tárja elénk. A Skorpió csillagjegy jellemzői - A Skorpió a szélsőségek és intenzitás asztrológiai jele. Nagyon mély, élénk emberek, mindig több van bennük, mint ami látszik. Az asztrológiai elemzés nagyon sokat tud segíteni abban, hogy jól működjön két ember kapcsolata ! A felek horoszkópjaiban megnézhetjük, milyen igénye van a két félnek a másik felé, és hogy ők maguk miként tudják magukat legjobban beleadni egy párkapcsolatba!


Egyszerűen nem érti, mi a vád ellene, és lojális természete ellenére is elhidegül. A Bikát gyámolításra készteti a Halak sebezhetősége, és a széltől is óvni akarja ot. Sokkal bonyolultabb a Bika kapcsolata a tüzes jegyekkel: a Bakkal, az Oroszlánnal és a Nyilassal, mivel kevés a közös bennük.


Szereti, ha figyelnek rá, mert nagy a szeretet iránti igénye. Minél több szóbeli, s testi megerősítést kap, annál harmonikusabb a fejlődése. A kiabálás kizökkenti lelki egyensúlyából.


Már kiskorban kitűnik milyen fontos számára az otthon harmóniája, szülők egymás közti jó kapcsolata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések