2018. április 26., csütörtök

Hirtelen szakítás

A mai technológia szemernyi kétséget sem hagy afelől, hogy valakit „töröltek”. A gombnyomásra születő és megszűnő szerelmek korában sajnos csak egyvalami maradt ugyanolyan lassú: a szakítás feldolgozása. Tudd meg, mi minden vezethet a végső búcsúig, hogy még idejében változtatni tudj rajta! De tényleg sok esetben előfordul, hogy bármilyen sokáig is együtt voltatok, végül szakítás után is barátok tudtok maradni.


Vagy azért, mert nem gondolta komolyan, vagy éppen azért, mert nem akarta kimondani. A szakító fél nagyon sokszor tudja, hogy a kapcsolatot ő már nem akarja, de valahogy a szakítás folyamata ilyenkor hirtelen megszakad és a szálak valahogy nincsenek „elvarrva”. Valahogy nem így képzeltük a szakítást.


Ezek elmaradása sem volt azonban hirtelen válóok, főleg a magyar telefonhálózat legendás megbízhatatlansága miatt. A ghosting viszont már az információs társadalom szakítási módszere - ezt nehéz is lenne cáfolni. A jelenség lényege pedig az, hogy partnerünk egyszerűen nem válaszol a neten, mobilon küldött üzeneteinkre. Irina Shayk és Bradley Cooper négy évig voltak együtt, a kapcsolatból pedig egy kislányuk is született. Az utóbbi közel egy évben azonban csak a válságukról csiripeltek a madarak, javarészt a Csillag születik film miatt.


Hirtelen szakítás

Egy hirtelen szakítás története A kliens egy fiatal nő volt, aki éve nem talál párt magának. Azzal keresett meg, hogy „elakadt az élete” , és nem tud tovább lépni, pedig már nagyon szeretne párt találni. Először is ne fogd fel a válást személyes kudarcként. Egy párkapcsolat vége - csakúgy, mint a kezdete - nem egy emberen múlik, hanem pontosan kettőn, egy nőn és egy férfin.


Persze, ha hibáztál, ismerd be, legalább magadnak. Természetes reakció ez is, hogy az ember megpróbál szembeszállni azzal, hogy az élete hirtelen gyökerestül megváltozott. Sokan azzal hitegetik magukat, hogy ez nem is szakítás , csak mosolyszünet, és hamarosan úgyis minden a régiben lesz. Persze mindenki másképp éli meg a válást, és minden szakítás különböző, mégis sokan mutatnak azonos tüneteket.


Hirtelen szakítás

Ilyen például az, hogy nem tudjuk felvidítani magunkat, aggódunk, hogy mi lesz a barátokkal, nem tudunk mit kezdeni a hirtelen nyakunkba szakadt sok szabadidővel, és még hosszan sorolhatnánk a szakítás utáni. Nem számít, hogy hirtelen jött, vagy előre láttuk az elkerülhetetlent, egy kapcsolat lezárása sosem kellemes esemény. Teljesen normális, ha mérges vagy arra az emberre, aki elhagyott.


Sőt, az is teljesen normális, ha nagyon dühös vagy rá. Persze igen szokatlan lehet, hogy hirtelen ennyire megrohannak a negatív érzelmek. A szakítás utáni fájdalom egyik legsötétebb jele: DÜH ÉS GYŰLÖLET.


Persze előfordulhat egy-egy kivétel, de a legtöbb pár, aki rögtön szakítás után újra összejön, nem marad sokáig együtt. A hirtelen veszteség ijesztő, és kézenfekvő egyből visszatáncolni, azonban jobban járunk, ha várunk kicsit, és előbb átgondoljuk a helyzetet. Mert amíg veszekedés van, és röpködnek a tányérok, addig legalább ott a remény a megoldásra. Ha azonban az egyik fél kimondja, hogy eddig, és ne tovább, majd időt és teret kér a gondolkodásra, akkor hirtelen olyan vákuum keletkezik a kapcsolatban, ami után szinte lehetetlen megjósolni a jövőt. Miert szakitott hirtelen ? Megismerkedesunkkor azt is kiposztolta hogy velem van keppel egyutt.


Melyen nezett a szemembe mindig. O fogta meg eloszor a kezem. Csodalt es mondta mindig imadlak. O kezdemenyezte a kapcsolatot. Folyton olelgetett csokolgatott. Hogy anyumnak mutassam be. Lattam rajta hogy boldog.


Hirtelen szakítás

Egy szakítás , szerelmi csalódás után: Ne bánkódj, hamar túl leszel rajta, jön majd egy sokkal inkább hozzád illő ember. A nárcisztikusok meg különösen jól tudják hatalmi eszközként használni a szexet is: azt akarják, hogy akarják őket. Ehhez manipulatív módon gerjeszti a vágyadat iránta és méri ki patikamérlegen, hogy mennyit kaphatsz belőle, fenntartva a vágyakozást.


Ez szakítás után is fenntarthatja a szexuális vágyat iránta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések