2018. április 12., csütörtök

Miert kerul ha tetszem neki

Ha viszont csak egy kis ijedtséget tapasztalsz, mert a hevesen udvarló férfit egy pillanatra megérintette az elköteleződéstől való félelem szele, akkor kezeld ezt némi humorral és empátiával, hiszen egy olyan pasi, akit tényleg érdekelsz, örömmel fog kialakítani veled kizárólagos kapcsolatot. Ha még csak az ismerkedési fázisban vagytok, akkor is kideríthetsz olyan dolgokat, amikről azt hisze a felszín alatt vannak. A pasi viselkedéséből, apró, jelentéktelennek tűnő mozdulataiból le lehet szűrni, hogy akar-e tőled valamit. Ezek a legbiztosabb jelek, hogy tetszel neki.


Sajnos ahol dohányzunk nem kivitelezhető, hogy nagyon közel álljunk egymáshoz, egyszer közelebb akart jönni, de van egy kis lézeres kapunyitó rendszer, ami bejelez, ha ott állnak. Meg is jegyezte, hogy csak közelebb akart kerülni, de nem sikerült. Ezek után kezd egyre jobban nyilvánvalóvá válni, hogy tetszem neki.


Legyél te az, akiből csak akkor kap, ha megtisztel annyival, hogy találkoztok. Nincs időd arra, hogy pötyögj neki , és miatta merüljön le a telefonod. Az tehát, ha a férfi nem nagyon néz a szemedbe, vagy ha igen, akkor csak egy-egy pillanatra, teljesen közömbösen, arra utal, hogy nem próbál meghódítani. Vigyázz, ne keverd össze ezt azzal, ha a pasi zavarában nem néz rád.


Minél közelebb helyezkedik el hozzád a pasi, annál jobban tetszel neki. A test a szavak helyett is beszél a fontos helyzetekben: tarts a szemed a pasin, és ismerd fel, ha megnyerted! Egy férfival ismerkedtem meg a munkahelyemen, és úgy éreztem, hogy tetszem neki , ami nagy örömmel töltött el.


Ezt abból gondoltam, hogy napi szinten abban az irodában lófrált ahol én dolgozom, sokszor akkor is, ha semmi dolga nem volt ott. A gyerekes hóbortok idővel eltűnnek, megváltoznak, és ahogy a pasik is kezdenek megérni (természetesen a nőknél lassabban), előjönnek a mára már teljesen elfogadott módszerek, amelyekkel kisebb-nagyobb sikerrel próbálják elmondani egy lánynak. Bár a pasik sokszor ügyetlenek, ha érzelmekről van szó, így maradjunk a találgatás mezején és ne dőljünk azonnal a késünkbe. A csajok is meg tudnak kergülni , lányos zavarukban pedig irgalmatlan vihogásban kitörni ha tisztes távolból megy a szemle. Egy biztos, ha hosszan és mélyen a szemedbe néz, az nagyon jó jel.


Ha úgy érze hogy tetszel a srácnak, akkor használd ki az internet adta lehetőségeket és ha még félénk is vagy, akkor is feltudod vele venni a kapcsolatot egyszerűen és kényelmesen, a monitor mögé bújva. Ez nem azt jelenti, hogy hazudj neki , de bőven elég két-három mondatban felvázolni, mivel foglalkozol, majd gyorsan válts könnyedebb témára. Hhány volt szeretője lehet egy nőnek?


A férfiak számára nyilvánvaló, hogy egy éves nő már nem szűz. Ennek ellenére nem bánják, ha nagy szerelmük még „érintetlen”. Ha egy ismerősö kollégá barátod az alapvető udvariassági formulákon túl is előzékeny vele gyanakodhatsz, hogy tetszel neki. Mégis, nehezen indult ez a szerelem… „Csak barátként” egy teljes éve összejártunk már, de az érzelmeiről egyáltalán nem beszélt.


Ha egy pasi konkrétan kinyilvánítja, hogy nagyon tetszem neki , miért van az, hogy egyszer feltűnően keres, máskor meg mintha kerülne vagy konkrétan elfelejtkezik rólam? Biztos forrásból tudom, hogy tetszem neki , mégis, messze ívben elkerül, ha teheti, pedig már húszas éveink közepén járunk. Minél inkább keresem a társaságát, annál inkább kerül, mintha félne. Szeretném, ha elhívna valahova, vagy csak beszélgetni. De erre kevés az esély.


Azt írta: ”Valahol éreztem, de én nem érzek irántad így. Az viszont érdekes, hogy nem azt mondta, amit eddig más nők mondtak, hogy pl. Még írtam neki többször, de a végén azt írta vissza, hogy ő nem szeret, fogadjam el, több üzenetre nem válaszol. Ha túl sokat nézel egy pasit, akkor ő is sokat fog nézni, lehet, hogy azért mert éppen arra gondol, hogy vajon tetszel-e neki.


Miert kerul ha tetszem neki

Soha ne feled hogy ha nagyon tetszik egy fiú, akkor hajlamos lehetsz arra, hogy rosszul olvasod a „jeleket”, ezért érdemes a barátnődet is bevonni a jelek „olvasásába”. Miért van az, hogy régen mutatta, hogy tetszem neki , és most már kerül? Ha szeretnéd megnézni, hogyan.


HUNGAROTON RECORDS LTD.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések