2018. április 16., hétfő

Csaba utca kiadó lakás

Délután napos a szoba, a konyha és nappali boltíves kialakítású, zuhanykabinos, mosógép, előszobabútor tartozik még a lakáshoz. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. Részben bútorozott, megbeszélés alapján bútorozás megoldható.


Ft, minden más saját fogyasztás alapján fizetendő. Kecskemét belvárosában, egyszobás lakás kiadó ! Erkélyes, amerikai konyhás, parkettás, egyedi fűtéses, csendes , udvarra néző, kis rezsivel. Török Csongor által tervezett házban, kiváló helykihasználtsággal és óriási terasszal rendelkező 1. Kiadó Lakas Kiado, Budapest, 12.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Jó elosztású lakást keres jó helyen? Kerületben kiadó egy 40nm es családi ház külön része! Külön bejárattal elszeparalva! Berendezett,kertkapcsolattal!


Csaba utca kiadó lakás

Hegedűs Gyula utca sz. A MetLog Szolnok egy több épületből álló raktározási és logisztikai célokra alkalmas ingatlanegyüttes, mely Szolnok külvárosában, a 4-es főút tőszomszédságában helyezkedik el. A hektáros terület autóval és tömegközlekedéssel is megközelíthető. Terézvárosban Podmaniczky -Bajza utca sarkán eladó egy 89nm-es szobás 2. A képeken látható állapotban. Kisebb javítások után azonnal lakható,kiadható.


A ház airbnb tevékenységet nem tiltja így kiváló hosszútávú befektetés. A ház nem liftes,de a lépcsőház festése most zajlik. A lakás éve esett át villamossági felújításon és a. Csendes,nyugodt helyen, jó közlekedéssel,közel a belvároshoz,közel boltok. A fűtés távhő,jelenleg zajlik az épület külső homlokzati felújítása. Kiváló esztétikai állapotban, közös terei luxust sugároznak A Lifttel felszerelt ház rendszeresen karban tartott, rendezett és tiszta.


Csaba utca , m2-es, egyéb, udvar nézetű. A lakás teljes körűen fel lett újítva, műanyag nyílászárós, bútorozott és gépesített. Szeged belvárosában a Török utca és Mérey Sarkán kiadó egy garzon lakás. A lakás bejelentett, így akár lakhatási támogatás is igényelhető rá. További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon!


Lakóterület : 4nm , 9nm-es udvarral rendelkezik. Oldalunkon a legfrissebb eladó lakás hirdetések között válogathat. Méret, ár, helyszín vagy akár építési mód szerint is listázhatja az ingatlanokat, a kiszemelt lakás hirdetőjétől visszahívást kérhet. Otthon ingatlan iroda kínálja megvételre ezt a Dózsa György úton található, nm-es, szobás panel lakást.


Csaba utca kiadó lakás

Az ingatlan emeletes szigetelt épület 2. Több mint egy évtizedes múltra visszatekintő irodánk fő profilja a Pók utcai lakótelep, de tevékenységünk kiterjed a III. IngatlanCentral Ingatlaniroda honlapja. M Ft Szeged Hét vezér utca. Belváros közeli (Széchenyi utca ), jó közlekedésű, tégla építésű szép, fiatal, liftes társasházban 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések