2019. április 9., kedd

Kaposvári egészségügyi szakközépiskola

Magyar Köztársaság legnagyobb, a tanulmányokról érdeklődők sorában mindig nagyobb közkedveltségnek örvendő, iskolai adatbázis. Miskolci Hermann Ottó Gimnázium Miskolci Zrínyi Ilona Gimnázium Szemere Bertalan Gimn. Ezzel párhuzamosan jött létre a kaposvári és a zalaegerszegi telephely. A versenyképes tudás átadása mellett mindenkor legyen Önök előtt az a felelősség, amely nem a tanári végzettségükre, hanem az emberségükre támaszkodik – kérte Szita Károly polgármester a város pedagógusnapi ünnepségén összegyűltektől szerda délután.


Kaposvári egészségügyi szakközépiskola

Szakmai tapasztalatait a Domínium Bt, Tóth KFT, Balatincz -Illés Kft-nél szerezte, mint műszaki előkészítő. Több éve a Magyar Országgyűlési Hivatal alkalmazásában, személyi titkári feladatokat lát el. Jelenleg felsőfokú jogi továbbképzéseit végzi. Akkor még csak ápolókat képzetek itt, főleg a kórház számára. A tavalyi évhez hasonlóan idén is volt Egészségnap, Nagy Károlyné Garas Gizella szervezésében, számos kolléga segítségével.


A különböző állomásokon más-más feladatot kellett teljesíteni, az így kapott pontok alapján győztes osztály jutalma pedig egy szabadnap. Szolgáltatók, Noszlopy Gáspár. Munkácsy Mihály Gimnázium diákja. A vendégek fogadását hosszas készülés előzte meg, a találkozás napján pedig ismerkedő játékokkal igyekeztünk közelebb hozni egymáshoz a két iskola 80.


Iskolánk diákjának adatott meg az a lehetőség, hogy a Határtalanul! Dél-Dunántúl és a Balaton-felvidék épített örökségével és természeti szépségeivel. Hogyan tudok jelentkezni?


Jelentkezéshez töltse ki az alábbi űrlapot, majd küldje el postán az elérhetőségek menüpont alatt található címre, vagy hozza be személyesen. Bogdán Jánosné és Jusztusz Erika. A kaposvári 10-es busz a város legsűrűbben lakott részein közlekedik. Középiskolai nyelvtanulási program. Szakközépiskola a középszíntű szakmai képesítést adó oktatási intézmények összefoglaló elnevezése.


Kaposvári egészségügyi szakközépiskola

A Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola II. JÁTÉK ÖKOSAN” címmel megrendezésre kerülő játékos természetismereti vetélkedőjén vettek részt a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Mi az a szakközépiskola ? A szalagavatókról készített videóink nagy népszerűségnek örvendtek, ezért várhatóan jövőre is szeretnénk megörökíteni a kaposvári végzősök életének fontos pillanatait. Ezúton köszönjük valamennyi intézmény vezetőségének, hogy partnereink voltak, lesznek. Csikós Nagy Márton és Trischler.


Adótanácsadók Aegon biztosító irodák Aerobik klubok Akupunktúrás rendelések Aldi üzletek Államkincstár fiókok Állateledel üzletek Állatkereskedések Állatmenhelyek Állatorvosok Allergológusok Allianz biztosító irodák Általános iskolák Antennaszerelők Antikváriumok Aranykereskedők Auchan áruházak Autógumi szervizek Autókölcsönzők Autómosók, autókozmetikák. Kaposvár ismertető, képek, galéria, turisztikai információk Kaposvárról. Kaposvár állás, kaposvári állások, állások Kaposváron, állás és munka Kaposváron. Egészségügyi képzésekkel kapcsolatos további felvilágosítás. Ingyenes kaposvári és megyei állásportál!


A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház, a térség meghatározó egészségügyi intézményeként mintegy 4ezer lakos ellátásáért felel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések