2019. április 4., csütörtök

Oroszlán férfi

Oroszlán férfi

Cserébe csak annyit vár el, hogy a felesége végtelenül csodálja. Ha hiszel benne és tiszteled őt, mindezt örömmel viszonozza. Hódításban igazi bajnok, uralkodói, férfias külleme vonzza a nőket, akiket nem utasít vissza. Mindketten folyton új tapasztalatokra vágynak, keresik a változatosságot.


A szerelmet érdekes kalandként élik meg, végtelen szenvedélyességükben nem zavartatják magukat egymás előtt, így ösztöneiket bátran kiélik. Azt képzeli, őt senki el nem hagyja, csak ő lehet az, aki szakíthat. Uralkodik a partnerén, de önmagán is.


Sokszor nemcsak a választottjába szerelmes, hanem saját magába is. Nem árt, ha ma megválogatja a szavait, de legalábbis odafigyel arra, hogy ne indulatból beszéljen, mert könnyen megbánthat másokat. Oroszlán férfi és Nyilas nő kapcsolata. Kettejük közt nem ritka a delejes vonzerő, egyfajta ösztönös érzelmi kapcsolat. Leonis - Denebola, az oroszlán farka, kékesfehér színű (A3V), másodrendű csillag (m), fényévnyire van tőlünk.


Erre mondják, hogy elképelhetetlen kapcsolat. Két dudás egy csárdában nem fér meg egymás mellett. Két erőteljes egyéniség, akik uralkodásra termettek. Fedezd fel jjokima oroszlán nevű tábláját a Pinteresten. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. A Nyilas férfi szabadság után igénye nagy, szereti a társaságot és szívesen kerül a központba. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. A Nyilas nő nagy fantáziával és lelkesedéssel van megáldva, de hajlamos arra, hogy olyan dolgokba fogjon bele, ami túlmutat rajta és nem tudja befejezni.


A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Neked csak játék a szerelem könnyű lehet ha sétálsz a szívemen.


Mégis akarom, bármi az ár. Micsoda nő ez a férfi ! Viselj szoknyát, légies egyberuhákat, finom színeket, csinos frizurát, és viselkedj nőiesen! Nők, akik a hatvan felett is stílusosak maradtak. Ha azt gondolo hogy egy bizonyos kor felett majd kötelességed lesz lecserélni a divatos ruhadarabokat otthonkára, akkor nagyon tévedsz. Aki a legjobban eligazodik az Ő világukban, az az asztrológus.


Illik hozzá: az Ikrek férfi tökéletes partner az ágyban, nemcsak aktív, de az ágyon kívül is a legjobb barát. Vízöntő férfi kalandvágya. A Kos férfi sportos, szereti a kihívásokat, és erős szexuális vonzerő jellemzi. Szereti az olyan nőket, akik szintén szeretnek sportolni és akikben megbízhathat.


A Bakokhoz kevés türelmük van, és ez a Rákokra is igaz. Az asztrológia azt mondja, hogy több szerencséd van, mint bármely másik jegynek. Szenvedélyes és figyelmes, azonban folyamatos visszaigazolást vár a képességeiért.


Oroszlán férfi

Fontos számára az előjáték, és a háta a legérzékenyebb pontja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések