2019. április 8., hétfő

Kiskőrös hírek

Ezt szolgálja a Vajdasági Autonóm Tartománnyal közös projekt is, amelynek keretében többek között megvalósul a térség első határon átnyúló borútja. Utazik a Duna Aszfalt TLC - Egyhetes edzőtáborba, Szlovéniába utazik szombaton a Duna Aszfalt Tiszakécske LC csapata. A keretet azok a játékosok alkotják, akik az augusztus 4-én kezdődő bajnokságban is játszani fognak.


A kecskeméti képviselő-testület csütörtöki ülésén, a napirendi pontok tárgyalása előtt vehette át Erdei Péter karnagy a közgyűlés által neki megszavazott Kodály Zoltán-díjat. Szakács Árpád újságíró kapta meg elsőként a Lovas Istvánról elnevezett sajtódíjat. Miskovicz Bálint csapata a bajnokság idei utolsó fordulójában 0-0-ás félidő után 1-2-re győzte le a hazai pályán játszó Duna Aszfalt TLC II. Remek programokat tartogat a kiskőrösi agrárexpó!


Küzdöttél, de már nem lehet, Csend ölel át és szeretet. Csak az hal meg, kit felednek, Örökké él, kit igazán szeretnek. Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KÓSA KÁROLY nyárlőrinci lakos, éves korában elhunyt.


Kiskőrös hírek

Az oldal régi verziója csak átmenetileg érhető el. Sajnos nincs a keresési feltételeknek megfelelő találat. Addig is böngésszen az alábbi cikkek között!


A régi weboldal minden tartalma megtalálható az új oldalon. Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (NHKV Zrt.) weboldalát azzal a céllal hoztuk létre, hogy az újjászervezett hulladékgazdálkodási közszolgáltatás állami feladatait a lehető leghatékonyabb keretek között valósítsuk meg. Programterv - november 18-tól 24-ig Hétfőn OKTV kémiából Csütörtökön 2-4.


Városi Sportcsarnokban. A Magyar Vöröskereszt ismét lehetőséget biztosított arra, hogy segíthessünk egymáson. Médiatábor a művelődési házban! Mit csinálnak a nyomdában? Folyamatossan frissülő közlekedési hírek , információk, Budapest és az ország útjairól, balesetek, dugók, szmogriadó információk.


Felmentette a vád alól hétfőn a Békéscsabai Járásbíróság azt a megyeszékhelyi férfit, aki fegyveres biztonsági őrként teljesített szolgálatot a város menekülttáborában. Az ítélet indokolása szerint B. Az Időkép térképről kiderül, hogy egy adott helyen éppen a napsütésé, a felhőké, a havazásé vagy az esőé-e a főszerep. A térkép az elmúlt perc észleléseiből készül valós időben, így látható rajta az időjárás aktuális helyzete, a zivatarok mozgása, hogy hol van szükség napszemüvegre vagy esernyőre. Két teherautó ütközött. A gyógyfürdő egész évben a látogatók rendelkezésére áll.


Kiskőrös hírek

Iszapfürdőjének, súlyfürdőjének, terápiás kezeléseinek gyógyhatása nemzetközi hírű. A kávészemeket kiválogattuk, daráltuk és most lefőzzük Neked. Reggeli párosunk a nagyvilág és szűkebb hazánk legizgalmasabb történéseiből és jelenségeiből szemezget érdekes riportalanyokkal, amelynek akár személyesen is a részesévé válhatsz! A német Vorwerk cég több mint 1éves múlttal rendelkezik és már éve van jelen Magyarországon!


A Duna–Tisza közén helyezkedik el. Pest megye, keleten Jász-Nagykun-Szolnok megye és Csongrád megye, délen Szerbia és Horvátország, nyugaton Baranya megye, Tolna megye és Fejér megye határolja. Mindkét csapat kétszer talált be, majd a második játékrészben is 1-alkalommal szereztek gólt, így a vége 3-lett. Családfákról pásztortűz mellett – kiskunhalasi beszélgetős est a Pásztortűz Egyesület szervezésében. Cégünk több mint éve jelen van a hazai acélipari kereskedésben.


Kiskőrös hírek

Ez idő alatt dinamikus fejlődésen mentünk keresztül, amely egyaránt jellemző a technikai eszközeinkre és a termékeinkre is. Kiskőrös benne lesz a rádióban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések