2019. április 15., hétfő

Sarkadon eladó emeleti lakások

Eladó lakást keresel Kecskeméten? Havonta több millióan választják az ingatlan. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.


István utcában az Állatorvosi Egyetemmel szemben. Keressen a legfrissebb eladó lakások között Dunaújváros környékéről a Lakasok. Ha megtalálta a kiszemelt lakást, írjon a hirdetőre, kérjen ingyenes visszahívást. Nem a haszonszerzés csillog a szemében, hanem az elhivatottság. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!


Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. A Globaling Ingatlanok oldalán eladó kiadó lakások , házak telkek, üzlethelységek és termőföldek között válogathat. Tulajdonostól vagy Ingatlanirodától keres?


Sarkadon eladó emeleti lakások

Online gyors ingatlan kereső. Sashegy lábánál egy jó állapotú (új nyílászárók a lépcsőházban) házban lévő IV. DK-i és DNY-i fekvésű, kifejezetten napos, klimatizált, jó állapotban lévő nagy erkélyes lakás.


Keressen eladó használt olcsó lakást vagy újépítésű lakást, lakáshirdetések keresőnk segítségével! A magánhirdetők által feltöltött ingatlan kínálatunkban mezőgazdasági, szántóföldi és üdülő ingatlanok, kiadó szobák is megtalálhatóak. Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak (Felső Kispest) a sok segitségért,amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz!


Nagyon meg vagyunk elégedve munkatársuk, Huszárné Palotás Erika (Szeged) munkájával és a cégük által biztosított szolgáltatással! Debrecenben, a belváros közelében eladó egy nm-es, egy szobás, kiváló elosztású második emeleti , tégla építésű lakás. Az ingatlan elhelyezkedése remek, pár perc sétára található a Műszaki egyetem, piac, bolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, pékség, és a város központ is kényelmesen elérhető. Cégünk elsősorban harkányi ingatlanok forgalmazásával.


Panel lakás eladó Angyalföldön! A sikeres ingatlan értékesítések helye ! Legyen ön is Magyarország legnagyobb ingatlan kereső oldal tagja ! Regisztrálj – hirdess – értékesíts. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Egy lakásvásárláshoz a döntésképesség ugyanolyan fontos, mint az anyagiak!


Sarkadon eladó emeleti lakások

Alsórákos, Jávorka Ádám u. Testvérhegyen eladó egy háromszintes, felújított családi ház, amely eredetileg ikerházat alkot, külön bejárattal. Az ingatlan hatalmas, 7m2-es alapterületén összesen szoba és két konyha, ezen felül fürdő és zuhanyzó található. Szegeden ALKUKÉPES, háromszobás, étkezős, erkélyes, szépen felújított, második emeleti panellakás a Zsitva soron eladó A szobák külön bejáratúak fa parkettával burkoltak. Az előszobában és a konyhában vízálló laminált parketta lett lerakva. A konyhabútor egyedileg gyártott, praktikus , minőségi.


Debrecen belvárosában új építésű, lakásos társasházban, m2-es, 2. A lakások magas műszaki tartalommal kerülnek megvalósításra az 1-2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések