2019. április 19., péntek

Sajószentpéteri városnapok

Sajószentpéteri Városnapok Nyári színházi est Angyal Bandi napja Sajószentpéteren XI. KOLORLINE - Friss, lendületes, színes. Kazincbarcika és a környező települések legfrissebb híreit, programjait gyűjti össze a kolorline. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Sajóvölgyi Népdalköri Találkozó Idősek napja.


Sajószentpéteri városnapok

A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Diákok balatonszéplaki táborozása. E kulturális kavalkád egyik, számunkra fontos programja volt a 27-én, szombaton délelőtt a római katolikus templomban lezajlott, ökumenikus istentisztelet. Megkedvelték a városünnep színes forgatagát, a sok-sok színvonalas programot az elmúlt években nemcsak a sajószentpéteriek, hanem a környék településeinek lakói is. Bármilyen bográcsban elkészíthető étellel lehet nevezni.


Musica Historica régizene együttes adott koncertet a Nagytemplomban. Hétvölgy Fesztivál – Ózd. Telepfutó verseny – Mucsony. Fergeteges műsorukkal szórakoztatták a nézőket.


A csoportból egy nyolcadikos diákunk, Juhász Áron búcsúzik a táncegyüttestől, elballagott és sikeres alapvizsgát tett néptáncból. Borsod Művészeti Fesztivál: Vedres Csaba és Gyermán Júlia koncertje a kazincbarcikai görög katolikus templomban. A város ősi településmagja a mai Kálvin tér. Fontosabb épületei: A tér legszebb és legjelentősebb épülete a 14.


A TOTÓ-t városunk díszpolgára, dr. Tóth Péter történész állította össze. Javaslatot tettünk a rendezvény keretében átadásra kerülő, az év sportolója, év díszpolgára, közszolgálatért-, valamint a pro urbe díjra, mely a város 75.


Sajószentpéteri városnapok

A gyerekek módjuk volt megismerkedni a textilvirág, gyöngyfűzés, famegmunkálás és a nemezelés titkaival. Fazola Fesztivál Szeptember 5. Bányászzenekarok találkozója Kondó Augusztus 23. It lies in the Miskolc – Kazincbarcika agglomeration, kilometres away from the county capital. A kitüntetések átadásához kapcsolódó színvonalas, bensőséges városi ünnepség megszervezéséhez szükséges pénzügyi fedezetet az önkormányzat biztosította. Az egyes városrészek lakói számára saját szűkebb környezetük rendezettsége, fejlődése a legfontosabb, így a jövőben a meglévő különbségek mérséklését és a további fejlesztést kell célul tűznünk.


Fáklyás felvonulás – zenés, táncos felvonulás az MSK-tól a BÉV telepi ABC-ig. A Magyar Kultúra Napja. Szeretnénk, hogyha a csoport együtt maradna, és ilyen lelkesedéssel folyna továbbra is a munka, mint az eddig eltelt idő alatt.


Sajószentpéteri városnapok

A rendezvényen mazsorettes lányaink isfelléptek. Szervezeti és Működési Szabályzata alapján végzi munkáját. The building of the railway between Körmend and Muraszombat helped to develop the region.


After the collapse of the Iron Curtain, the greater traffic of tourism began because of the border status between Austria , Slovenia and Hungary. Eddig 7alkalommal nézték meg. A sok esőzés hatására a Nyögő patak és a Sajó megeredt. Csengeri Attila – Gregor Bernadett 20. Valamennyi program díjtalan!


Befejeződött évi Megyei Cs. B ahol hatodik helyen végzett a csapat ez egy kicsit csalódás 2. Medieval Painting, MÁR KAPHATÓ A RUDABÁNYA-MONOGRÁFIA! Már kapható az októberben bemutatott Rudabánya az őskortól napjainkig című munográfia, amely kétféle kivitelben készült.


Ha ez nem lenne kellő humorforrás, azt is hozzátette, hogy a fizetőssé tételéről szóló határozatot pedig még az előző sajószentpéteri képviselő-testület hozta meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések