2019. április 19., péntek

Negyvenes nők

Negyvenes nők

A spagetti pántos trikók helyett az ujjatlan, vagy rövid ujjú felsőket válasszad inkább. Sokan komoly tragédiaként élik meg a negyvenedik születésnapjukat. Hiszen egy négy évtizedet lehúzott nő annyi élményt, tapasztalatot, erőt, tudást és magabiztosságot halmozott fel az idők során, amitől szerintem igazán klassz lesz. A mai harmincas negyvenes Nők sokkal több önbizalmat és magabiztosságot árasztanak mint a fiatalabb, már most kiélt társaik… Ez talán azért lehet, mert amikor a mai negyvenesek tinik voltak, nem tárgyakba és autókba voltak szerelmesek hanem egymásba….


Negyvenes nők bikiniben Megnézem a galériát A éves Gwyneth Paltrow saját márkája, a Goop egyre jobban terjeszkedik, az életmódmárka és a hozzá tartozó webmagazin is nagyon sikeres. Lehetne egy nagyon egyszerű kérdésem kedves harmincas, negyvenes nők ? Miért nem akartok fiatal srácokkal szexelni? Annyira unom már a kis tini csajokat mert a többség egy rakás szégyen, aki meg normális annak van valakije.


A deresedő homlokú negyvenes ugyanakkor a legvonzóbb korosztály. Milyennek is látják őket a nők ? Típusok – Melyik az igazi? Az élet delén lévő férfi már nem kereső. Van, aki a pénz és a karrier mellett.


Negyvenes nők

Az én életemben a szex mindig fontos szerepet játszott. Egyrészt az élvezet miatt, másrészt mert okos asszonynak tartom magam, így pontosan tudom, hogy a testi szerelem olyan kötelék, amely mindig képes megújítani, ezáltal megerősíteni a párkapcsolatot. Amire a nők vágynak húszas, harmincas, negyvenes éveikben Az idő múlásával minden változik, nincs ez másként a nőkkel sem. Olvasson tovább, hogy megtudja, mire vágynak a nők , amikor húszas, vagy harmincas éveiket tapossák. A férfi koncepciója az, hogy egy átlagos nőről is lehet remek fotókat csinálni testalkattól függetlenül, hiszen ha jók a képek, bárki lehet gyönyörű.


Magyarország első és legnagyobb fórum szolgáltatása. Az általam ismert negyvenes nők gyakran válnak a saját maguk által kreált kalitka, vagy épp egy csinosba öltöztetett, de alapvetően lepukkant helyzet rabjává. Az általuk kikozmetikázott szituációk, a tisztánlátást mellőzve magasztalt emberek bálványozása ad nekik erőt és reményt (egy ideig), hogy van kiút a. Igazából egy negyvenes nő akkor is egyedülálló, ha szerető státuszban van egy férfi mellett.


Ráadásul nullára csökkenti a saját esélyét, hogy legyen egy igazi társa. Az osztálytalálkozón feltűnt egy új jelenség, ami szintén oka lehet a negyvenes nők magányának: a férfi szingliség. Mihez kezdjen egy harmincas- negyvenes nő – pláne egy-két-három gyermek világra hozatala után – magával, az öntestképével, ha már húszévesen – az esetek százalékában totál indokolatlanul – elégedetlen volt magával?


Negyvenes nők párkereső kalandjai az interneten Azt hihetnénk, hogy az online társkeresők világában csak néhány kattintásra van a szerelem, azonban a megismerkedés folyamata lélektanilag ugyanolyan lassú maradt, mint az internetmentes időszakban. Cosmopolita marketingesből toszkán farmernő. LJENEK A FELETTI NŐK ! Nem elég, hogy a kétgyermekes asszony negyvenéves lett, a válását is a születésnapján mondták ki.


Hawaii szigetére utazik, hogy nyaralás közben. Az a sok középkorú néző, főként a férfiak, akik most hirtelen mind elkezdtek érteni a színházhoz és azon belül is rájöttek az alternatív színház ízére elképesztő test és nőgyalázó jelzőkre ragadtatják magukat amikor egy negyvenes , két gyereket szült nőt látnak maguk előtt meztelenül. Jó mérges is lettem rájuk, nem mintha ne értettem volna meg a szempontjaikat, csak kit ne idegesítene ez azok közül, aki elmúlt már huszonkilenc? A kétezer nő részvételével végzett kutatás legfontosabb eredménye, hogy a nők a negyvenes éveikben jobbak az ágyban, mint életük bármely más szakaszában. A negyvenes mondták persze.


Sőt, nemcsak hogy jobbak, de ekkor okozza a legnagyobb örömet a lepedőgyűrést. De lássuk a konkrét adatokat, amik igencsak tanulságosak. A nőknek a válásig nehezebb, míg a férfiaknak inkább utána – állítják a kutatások. Egy friss online felmérésből az is kiderült, hogy míg a negyvenes nők leginkább felszabadultságot éreznek, miután felbomlott a házasságuk, a férfiak leggyakoribb érzése inkább a magány.


Negyvenes nők

Habár nem egyszerű beletörődni abba, hogy már nem vagyunk vagy évesek, de a fiatalságba való elkeseredett kapaszkodás sajnos nem tudja megállítani az idő kerekét, viszont előfordulhat, hogy a túl fiatalos öltözködés szánalmassá teszi a viselőjét. Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések