2019. április 1., hétfő

Szűz pasi meghódítása

Szűz pasi meghódítása

Szűz férfi elűzése: Amennyiben Ön nem kellően racionális, ha örökké fantáziavilágban él, ha nincs konkrét jövőképe, ha még azt sem tudja eldönteni, mit csináljanak közösen a hétvégén… akkor keressen magának inkább valaki mást! Viszont gyakran nehezíti a saját és környezete életét is azzal, hogy a tökéletesnél kevesebbel nehezen elégszik meg. Rendkívül kötelességtudatát jellemzően a. Kiváló intellektusa révén a szellemi elfoglaltságok felé hajlik, minden érdekli ilyen szempontból, de miként a Szűz nő, a férfi is hajlamos a látszat és az anyagi helyzet után megítélni az embereket.


A Szűz férfi képtelen hiába való bókokat osztogatni. Könnyen elvarázsolható és könnyen hódít. Ismerkedő beszélgetésébe gyakran beleszövi, hogy bár ő Szűz férfi, teljesen másként viselkedik, mint ahogy azt az asztrológiai könyvek leírják. SZŰZ A Szűz csendes és zárkózott, de mindig mindent az irányítása alatt akar tartani. Ha egy Szűz férfival szeretnénk összekötni életünket, akkor mindenekelőtt tudnunk kell róla, hogy kiválasztottunk rendszerint a vele szögesen ellentétes partner iránt érez vonzalmat.


A pasik vonzónak találják, ha egy nőnek megvan a képessége a társasága szórakoztatásához. Tudjunk meg a barátairól többet, hogy az sem legyen titok előttünk, mi minden érdekli őket. A pasi hálás lesz, ha kedvességünkkel lenyűgözzük a társaságát. Férfiak meghódítása csillagjegyek szerint: KOS FÉRFI-Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt. A Kos mindig ki is mondja, ami a szívét nyomja.


A Szűz pasi élvezi a hosszú távú kapcsolatok biztonságát és a rendszeres szexuális életet. Előfordulhatnak azonban kapcsolaton kívüli flörtök is, mivel élvezi a rendszeres visszacsatolást, és nem kizárt, hogy alkalmi kalandba is bonyolódhat. Nekünk aztán olyan mindegy! Ha egy pasi azt mondja neke hogy szép a cipő vagy meleg, vagy csak fel akar szedni és fogalma sincs, hogyan.


Egy típusú cipő tűnik fel nekünk: a magas sarkú. Azokban formás lesz a lábad és a vádlid is. De biztos nem a cipő tűnik fel.


Szűz pasi meghódítása

A Szűz józan szerető, az állatöv legridegebbnek tűnő és legjózanabb partnere. Ami fontos, hogy legyünk számára tökéletesek. A Szűz megbízható és hűséges partner, kényelmet talál a házasélet mindennapjaiban. Az, hogy szeret segíteni másokon, megerősíti romantikus kapcsolatát, bármit megtenne partneréért. Ezen tényezőkből kinndulva a szűz férfi inkább a „vadat” testesíti meg, ezért neked kell a vadász szerepét felvállalnod.


Ha beszélgetést kezdeményezel, gondoskodj arról, hogy megtud melyik a kedvenc témája, majd nézz utánna, hogy a következő alkalommal te is tudj hozzászólni, ezt a szűz kiváltképpen értékelni fogja. SZŰZ (aug. 23–szept. 21.) A Szűz számára sokszor a kapcsolatok pszichológiai mélyelemzése, a lelkizés, a tárgyilagos beszélgetések, a közös érdeklődés, előadásokra járás a legfontosabb, de sokszor megjelenik egyszerű oldala is, szereti a hétköznapok örömeit, a rendszerezett egyszerűséget.


Szűz pasi meghódítása

Ha már biztosan tudjuk, hogy felhívtuk a figyelmét magunkra, és csodálattal bámul utánunk a folyosón, egy gyors lépéssel lerohanhatjuk. Igen, kezdeményezzünk – tetszeni fog neki! Szűz olyan odaadóan tud szeretni, hogy a csillagokat is lehozza, ha elkötelezte magát. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi, akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex.


Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Szűz Ha a férfi Szűz -jegyű: Első kategóriájú tökéletes szerető. Amikor szeretkezik, akkor minden erejével azon van, hogy boldoggá tegye a partnerét.


Már egy apró zavar a szerelmi játékok közben vagy egy telefoncsörgés is a kedvét szegheti. A Szűz – ha sikerül valakinek meghódítania – kapcsolataiban hűséges és hosszútávfutó, míg a Nyilas jóval bohémabb és könnyedebb, felhőtlen és oldott kapcsolatot keres. Kapcsolatuk egy ideig valóban felhőtlen, ám később gondot fog jelenteni a Nyilas szabadságvágya és a Szűz „érzelemmentessége”. A Bika szülött komplikált, szeszélyes férfi, jelleme mégis idomítható. Ha kihozzák a sodrából nagyon erőszakos, de hamar jóváteszi hibáit, mert tudja, ez semmi jót sem hozhat rá.


Szűz (augusztus – szeptember 20.) A Szűz kulcsszava a kritika. Ritkán fojtja el indulatait, körülötte gyakori a veszekedés. Egy-egy vita során hajlamos összes korábbi sérelmét felhánytorgatni. A Mérleg pedig szereti a Szűz precizitását, realitását és rafinériáját a mindennapi élet területén. A szerelem multával azonban nála is problémássá válnak ezek a jó tulajdonságok: bosszantó rendmániává, túlzott pontossággá és garasoskodássá.


Hosszú távon nem valószínű, hogy együtt maradnak. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések