2019. április 11., csütörtök

Rák gyermek

Rák gyermek

Ahol a Rák-gyermek szeretetet talál, ott jól érzi magát, bár alaptermészete szerint visszahúzódó. Barátaival lelkiismeretes, gondos és titoktartó. A szülőknek vigyázniuk kell arra, hogy ezek a kitűnő adottságok csak fokozódhassanak benne. A Rák-gyermek megérzési képessége, intuíciója rendkívül fejlett.


Rák gyermek

A Kos szülő inkább a saját feje után megy, mint hogy a gyermeke érzéseit boncolgassa. Vezető gondolata: NEM BÁNTHATSZ, MEGVÉDEM MAGAM! ITT BENT MI MÁR BIZTOSAN NEM BÁNTJUK EGYMÁST, IGAZ? Rendkívül mély érzelmi élete van, minden lelki eseményt erősebben él át, mint mások. A Rák -Bika páros a rejtett feszültségek duója, amiből okos enged alapon lehet kikeveredni, bár egyikük sem hajlandó könnyen kompromisszumot kötni.


Tele vannak jószándékkal, ennél azonban olykor fontosabb lenne a rugalmasság és a változni tudás, amivel viszont kevésbé vannak megáldva. A legkisebb rosszat is súlyos traumaként élheti meg. Vegyük komolyan, vigasztaljuk, de ne dőljünk be érzelmi zsarolásának.


Testvéreihez – ha vannak – előzékeny, inkább ő enge csak elkerülhesse a veszekedést. A közöny éppoly szomorúvá teheti, mint az igazságtalan büntetések. Mi történik a kivizsgálás során?


Minden vizsgálat a szülő gondos kikérdezésével kezdődik, valamint ha van rá mód és a gyermek már kellően nagy, őt is meg kell kérdezni panaszairól. Az akarat és az érdek ütközése által a gyerek lelki sérüléseket gyűjthet be mindjárt élete első éveiben. Lételeme a gondoskodás, először csak a játék babát fogja fürdetni, etetni, öltöztetni, altatni, később az óvodában már anyáskodni próbál a kis társain, és ha lesz kistestvére, akkor az ő ápolásába örömmel segít maj mert vágyik arra, hogy nélkülözhetetlenné. A Rák gyermek érzelmileg nagyon erősen kötődik.


A Rák csillagjegyben született gyermek (jún. - től - júl. - ig) A rák gyermek családi harmóniáját kötelezően biztosítani kell, mert minden hangulatváltozás azonnal érzékelhető rajta. A rák jegyének szülötte különösen ragaszkodó, ami a gyermekkor elmúltával sem csökken, ez néha zavaró mértékeket is ölthet. A Rák tulajdonságokkal rendelkező gyermek nagyon ragaszkodó és érzékeny.


A családi légkör változása azonnal nyomot hagy a hangulatán, ezért az egyik pillanatban csupa mosoly, a másikban pedig csupa könny lehet a szeme. Rák - Skorpió páros viszonya a gyerekekkel. Rák és Skorpió jó összeférhetőségét csak fokozhatja a közös gyermek , hisz a Rák fő jellemvozása az önmaga és a családja védelme. A Rák imádja a gyerekeket, csak túlzottan aggodalmaskodó, mindenhol veszélyt lát körülöttük, ezért mérhetetlenül elkényezteti kicsinyeit.


Természetesen ne felnőtt megnyilvánulásokra gondoljunk! A Rák jel elsősorban a csalá az otthon és a szülők jelentőségét emeli ki, ezért a Rák gyermek egész életében erre helyezi a hangsúlyt. A gyermek Kos, Bika, Ikrek, Rák.


A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája. A rák elsőként általában a méhfalra és hártyára terjed át, majd a többi szaporító szervre és medence szerkezetre. Amennyiben a bélrendszer érintett úgy a rák - nem határozott minta alapján, de - a nem ütőér csomókkal kerül először kapcsolatba, nem úgy mint a méhnyak ráknál. Hatásos minden eszköz, amit a logika helyesnek talál az adott helyzetnek és körülménynek megfelelően.


A szülő ne engedje, hogy a gyermek másoktól befolyásoltassa magát. Irtsa ki belőle a félelemérzetet, aminek következtében a Rák-gyermek munkájában legtöbbször félúton megáll. A Rák-Gyermek érzékeny, hízelgő, huncut és mosolygós, talán egy kissé önző is. Szereti az állatokat és kabaláit, ez utóbbiak közelsége megnyugtatja.


Ha át kell rendezni a kis Rák szobáját, vagy új bútorokat vesznek neki, ezt tegyék úgy, hogy ő is részt vehessen benne. Connect with friends, family and other people you know. Share photos and videos, send messages and get updates. A holdfényes éjszakán kellemes éjjeli sétára indulhatnak, ilyenkor feléled a Rák fantáziája, fellelkesül és hálás, hogy valaki megérti, de ez a légkör nem épp megfelelő egy gyermek számára, így a Rák páros jobb, ha uralja érzelmeit, még ha szárnyaló fantáziája és súlyos önbizalomhiánya örök mélabú forrása is.


A Rák -szülöttek ragaszkodók, erősen támaszra szorulók. Ragaszkodásuk nem csak emberekre, állatokra, de a tárgyakra is (ruha, játék) vonatkozik. Megőrzik éveken át az elszáradt virágokat, leveleket, és sok csekélységet is.


Különben bármennyire befolyásolhatók is, nem válnának meg a sok kacatjuktól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések