2019. április 22., hétfő

Kos csillagjegy

Ha a környezete szemszögéből nem helyes a pillanat, cselekedete bántó, sértő , erőszakos, végső soron agresszív lesz. Az őshoroszkópban a Kos ugyancsak a Keleten felkelő állatövi jegynek, az Aszcendens jegyének felel meg. A legősibb csillagképek közé tartozik, mert a régi pásztornépek számára a juh volt az egyik legfontosabb állat: tejét itták és sajtot készítettek belőle, gyapjából ruházkodtak. Velük kezdődik a tavasz, a csillagászati év és minden. Be kell látni, a Kos nem éppen a legkönnyebb eset sok csillagjegy számára és ez alól a Rákok sem kivételek.


A Rák lelkiző típus, külsőre lehet, hogy magabiztosnak látszanak, de belül érzelmesek és érzelgős alkatúak (ez persze nem jelenti azt, hogy gyengék lennének). A Kos a zodiákus (állatöv) első jegye. Ha a teljességet keresi társában, próbálkozzon a Halakkal és Bikával, ha kihívásokat keres, legjobb a Kos és a Bak.


Ez persze jobbára ösztönös taktika, mely révén a Kos nő még érdekesebbé, még eredetibbé válik. Ideje új perspektívából szemlélni a dolgokat, különös tekintettel az emberi kapcsolataidra és a kommunikációdra. Császár Gyöngyi Bettina tarotmester facebook oldalon elérhetőség. A Kosok hajlamosak kimerészkedni a világba és benyomást tenni másokra, ami izgalmas, vibráló és beszédes.


Kos csillagjegy

Kos csillagjegy horoszkóp oldala. Sok fejfájást tud okozni egy Kos , de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük. Az állatövi jegyek tizenkét részre (csillagjegyre) osztják az ekliptikát, azaz azt az utat, amin a Nap a Földről nézve végighalad egy év alatt. Ha úgy érze hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben, már megérte az erőfeszítésem! See actions taken by the people who manage and post content.


Csillagképként és típusként is a Kos maga a tömör egyszerűség. Az alábbi csillagjegy szülötteinek készült: kos. Még több KOS ékszerhez kattints ide. Többnyire jóindulatúan hiszékeny emberek, de ezzel egy időben harcias, határozott személyiségek is. Ismerjük meg jobban e zodiákus jegy szülötteit!


Vakmerő, kemény akaratú, vállalkozó kedvű, mindig célra törő, szabadságra vágyó. A legfrissebb napi horoszkóp KOS. Neked mi a horoszkópod? Energikusak és gyakran tűnnek úgy, hogy igazi tűz lobog bennük.


KOS CSILLAGJEGY szerinti karkötők és ékszerek , Ásványékszer, Swarovski és divatékszer webáruházban. Az igazság az, hogy sok jótulajdonságuk is van, ezért megérdemelnek minden elismerést. Részletes bemutatás, általános jellemzés mind a horoszkóp csillagjegynek. Mettől meddig tart egy horoszkóp csillagjegy ? Pontos táblázat, hogy mikor kezdődik és mikor végződik a csillagjegy horoszkópja. Az asztrológia szerint a csillagok állása döntő módon befolyásolja az életünk alakulását.


Kos csillagjegy

Holiday sale OFF on all items free worldwide shipping Personalized Zodiac necklace with Constellation - you pick the zodiac sign. Perfect gift for your loved ones and dear friends. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Horoszkóp, Asztrológia, Ezotéria. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


A ikrek csillagjegy jellemzői. Ideális társ horoszkópja. A Nemes Harc az, amit álmaink nevében vívunk.


Kos csillagjegy

Két tüzes jegy, és ez sok hasonlóságot hoz magával a szerelembe – legalábbis vérmérséklet tekintetében. Gyorsan fellobbanó, szenvedélyes kapcsolat alakulhat ki a Kosok és a Nyilasok között, hiszen mindketten dinamikusak és heves érzelmi életben léteznek, ám a hétköznapok során gondot okozhat például az, hogy anyagi dolgokban nehezen tudnak azonos nevezőre jutni. A csillagjegyek személyisége különböző, általában ezt csak azok tudják, akiket közel engednek magukhoz.


A kos csillagjegy egy kissé zárkózott, nem engedi közel magához az idegeneket, de ez csak azért van, mert már sokszor csalódott. Ikrek csillagjegy jellemzői.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések