2019. április 30., kedd

Oroszlán skorpió aszcendenssel

SKORPIÓ jegy OROSZLÁN aszcendenssel A Skorpió csillagjegyű Oroszlán aszcendenssel rendelkező egyén legfőbb jellemzője a hatalomvágy, a végletekig űzött parancsolási hajlam, hatalmas életerő és különös adottság, hogy elnyerje a rokonszenvet s mindez bizonyos áthatolhatatlanság mögé rejtve. OROSZLÁN jegy HALAK aszcendenssel A Halak aszcendens mérsékelő hatással van a féktelen, csupa élet Oroszlánra. Fékezi fellángolását és elmélkedésre sarkallja, a természet iránti szeretetre, az állatok szeretetére és odafigyelésre az olyan kis semmiségekre, melyeket jelleménél fogva az Oroszlán észre sem vesz.


Az aszcendenssel megismerheted a legbensőbb vágyaidat, sorsodat. A Skorpió aszcendens tulajdonosa a környezetét gyakran mint ellenség érzékeli, akik valamiért neki rosszat akarnak. Születésünk pillanata meghatározza egész életünket, sorsunkat. Az aszcendensünk, azaz a felkelő jegyünk a legmélyebb személyiségünk, a tudattalan vágyaink, a legbensőségesebb viszonyaink fő meghatározója. Vonzzák a titkok, minden rejtélyt meg akar fejteni, foglalkozatják a lét és az azon túli nagy kérdések, lelkileg túlérzékeny, a sérelmeit soha nem felejti el.


Született tehetsége van a skorpió foglalkozásokhoz úgy, mint kutató, nyomozó, pszichológus, asztrológus, orvos, kórboncnok, vegyész. Alapvetõen titokzatos természet, aki, ha szükség úgy hozza egyenesen titkolódzó is, ez is adja varázsát konok megfejthetetlen természete. A skorpió szuggesztív, erős hatást gyakorol a másik nemre. Határozott típus, aki nehezen felejt, bosszúálló hajlamú, erre hol büszke, hol inkább eltitkolja.


Oroszlán Skorpió aszcendenssel Hacsak nem kell hozzá bankot robbantani, akár egy régi vágyadat is valóra válthatod. A munkában ugyanis könnyebben és gyorsabban lépsz előre, mint ahogy azt vártad. Hallgass az intuíciódra. Szűz Skorpió aszcendenssel Vágysz az új kihívásokra és tapasztalatokra – a munka területén.


A Skorpió provokálja az Oroszlánt, aki szeret sütkérezni a saját fényében, így ha a tyúkszemére lépnek, amit a Skorpió a legmeglepőbb helyzetekben meg is tesz, megalázva érzi magát és örülhet vizes barátunk, ha az Oroszlán csak faképnél hagyja. Skorpió Oroszlán aszcendenssel A munkába fektetett idő és energia megtérülni látszik. Ugyanígy szerelmi téren sem lehet okod panaszra. Ezek után viszont nagyon fontos, hogy az értékes szabadidőt se hanyagold el, legyen a pihenés is az életed része. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen.


Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Felkelőjegyed egy maréknyi puskaport kever már egyébként is tüzes Oroszlán -személyiségedbe: ez kiszámíthatatlanná erőteljessé és ellenállhatatlanná tesz. Félelmetes energia keveredik e párosításban. A tekintete nyílt, derűs és bátor, az arca markáns.


A szája érzéki és tekintélyt parancsoló. Szája szögletében erélyes függőleges vonás - tud szigorú is lenni. A haja dús, loboncos, homlokába hulló, mint az oroszlán sörénye, a szemöldöke is sűrű, bozontos.


Sötét haj, amiben lehet vöröses árnyalat, ha napfény éri. Erős állcsont, amely a makacsságra utal. Ha belenézünk a szemükbe, átható és éles. Az igazi Skorpió orr erős, húsos és horgas. Bőre sötét tónusú és könnyen barnul.


Skorpió skorpió aszcendenssel ) Tudom nem lehet ilyen egyszerűen jellemezni egy jegyet, egy embert, egy személyiséget, de van egy fiú ismerősöm aki nagyon furcsa. Mindig nagyon kedves, aranyos, de mintha lenne benne valami hatalmas sötétség. Ezt már mások is mondták. Olyan mint valami sötét herceg.


Az ember az Oroszlán Aszcendenssel magával ragadó életörömével nyugodt öntudatot áraszt magából. Lendületével, elpusztíthatatlan optimizmusával csillog, de elõfordulhat, hogy buta, nagyzoló fellépésével elijeszt. Választhatsz a két szerep között.


A Skorpió ugyanis roppant féltékeny tud lenni, aki legszívesebben kisajátítaná napfényes párját, ám az Oroszlán ezt nem bírja elviseli, neki szabadságra van szüksége. A Skorpió lelke egyre inkább besötétedik, míg az Oroszlán a napfényre vágyik mellőle. Nem igaz, hogy a legrosszabb jegy lenne a Skorpió , mert akkor az Ikrek fecsegése, szélhámossága, hazugságai, vagy a Rák kihátrálásai a felelősség alól, vagy az Oroszlán énközpontúsága, az, ahogyan szereti éreztetni, hogy tőle függnek emberek, és állandó középpontra vágyik, vagy a Szűz okoskodása, kritikatűrő. Oroszlán , mint gyermek: Akinek az Oroszlán jegyében született a gyermeke, sokat gyönyörködhet benne, hiszen vidám, játékos, szelíd és felhőtlenül boldog tud lennie. Persze csak addig, amíg a játékszabályokat ő határozhatja meg.


Akkor érzi jól magát, ha testvérein és szülein uralkodhat, vagyis körülötte forog a világ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések