2019. október 4., péntek

Sí élezés

Sí élezés

Síszervizünkben precíz kézi élezést, waxolást végzünk, hihetetlenül kedvező áron! Ez elsőre biztos fura hangzik, de kézi élezés esetén -ban KELL. A fenti műveletre rendszerint akkor van szükség amikor a sí oldalsó kantniját már többször javíttattuk, éleztettük. De nemcsak a léc formája a fontos, hanem lécre ható erők, a terhelés is. A síléc az élére billentve (élezés) a telemark ívének köszönhetően csak az elején és a hátulján fekszik fel.


A síléc élezése a karbantartás, ápolás egyik elengedhetetlen része. A jól élezett léc növeli a menetbiztonságot, a koordinálhatóságot és ezáltal az egész lesiklás élményét egy magasabb szintre helyezi. Miért kézi élezés és kinek? Több éve már, minden szezon elején rendezünk egy kéziélezési bemutatót ahol jeles barátunk, Kelen Ádám ( sí versenyző, síoktató) a demonstrátor kettesben Molnár Ricsivel.


Sí és snowboard kölcsönzés (több mint 3síléc és közel 2snowboard). Mind a három üzlet saját szervizparkkal rendelkezik! Ft) Gyermek sífelszerelések cseréje! November 4-től ismét várunk benneteket! Bár hazánk nem tartozik a sí és snowboard paradicsomok közé, a szezonális időszakban egyre többen választják az aktív kikapcsolódás ezen fajtáját.


Sí puede ser una afirmación, un pronombre personal, o un sustantivo equivalente a ‘consentimiento’ o ‘permiso’. Mientras que si , por su parte, es una conjunción empleada para denotar condición o suposición, así como también para nombrar una nota musical. Kaposvár, élezés Szege élezés Székesfehérvár, élezés Szombathely Hasonló kulcsszavak élezés kulcsmásolás javítás gravírozás korcsolya köszörülés eladás cipőjavítás szerszám sportszer kés cipő waxolás szerviz húrozás zárak szerszámélezés sportfelszerelés tenisz olló véső jegkorong bélyegző.


Országban egyedülálló élezési technológia Sí és Snowboardhoz ! Az új kerámia élezési technológiával sokkal tartósabb és keményebb él adható a lécnek. A gép lehetővé teszi a síléc élének különböző fokban való élezését, ezáltal kívánság szerint is tudunk élezni. Síkölcsönző boltunkban 5pár síléc és 1db.


A talpak polírozása és strukturálása, élezés szalaggal, vaxolás professzionális géppel, polírozás, gépi. Rendszeres waxolással ez megelőzhető, a wax ugyanis a felhordás során a talp mikropórusos anyagának mélyebb rétegeibe is eljut (hideg wax esetén az oldószerrel együtt, meleg waxnál olvadt állapotban, a vasaló nyomásának hatására), így meggátolja a felület kiszáradását, síelés közben pedig elsősorban nem a talp kopik, hanem a talpon lévő waxréteg. A több mint két évtizedes munka eredményeként, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egy színvonalas, jól felszerelt üzlet várja a téli sportok szerelmeseit.


Vettél egy terméket a Decathlonban, de nem tudod hogyan tartsd karban? Hozd be bármelyik áruházunk műhelyébe, ahol kollégáink segíteni fognak javításra, karbantartásra szoruló bringádon, síléceden, rollereden, de akár a pólónyomásban is tudnak segíteni kis, és nagytételben! Sí -, Snowboard élezés , javítás a legújabb fejlesztésű wintersteiger gépeken történik ! Nagyobb térképre váltás. Teljes talpfelújítás - felnőtt méret ( élezés , talpjavítás, viaszolás).


Sí élezés

Mert a láb mindig kéznél van. Budapest, Máriaremetei út 236. Lúdtalp, vagy bokasüllyedés? Sarokfájdalom vagy haránboltozati problémák? Van megoldás a problémámra, vagy fájdalommal kell élnem tovább az életemet?


Aki nem talál megfelelő kényelmű és megfelelő keménységű cipőt, egy megoldás van, az egyedi, saját lábra gyártott sícipő! Lehetséges, hogy egyik sícipő gyártó cég sem olyan kaptafát használ, ami a lábad formájához megfelelő lenne, így sosem volt még igazán kényelmes, jól használható sícipőd. Az üzlet helyiségben kialakított műhely rész ad otthont a professzionális korcsolya élezésnek, melyet a szükség szerint gépi és kézi erővel látunk el. Tapasztalt munkatársaink korcsolyázó ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére nem csak az élezés mellett az apróbb javításoknak is eleget tesznek. Sí szervíz, síjavítás, élezés Sopron Ha saját felszereléseddel vágsz neki az útnak, mi felkészítjük rá deszkádat, lécedet!


Profi, szalagos géppel felújítjuk felszerelésed!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések