2019. október 18., péntek

Skorpió aszcendens kiszámítása

Ha valakinek Kos Aszcendense van, akkor akár percnyi hiba a születési időben az Aszcendens fokkal való eltolódását fogja eredményezni. Ezzel szemben Szűz Aszcendens esetén több, mint perc eltérés ad fok eltolódást az Aszcendens helyzetében. Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy megbizható és könnyen kezelhető kalkulátor. A Bika aszcendens a soha el nem múló idő áldozata.


Hatására fogva tart a múlta sokszor képtelen vagy szabadulni a már rég befejeződött történetektől és elhalványult érzelmeidtől. Ellenállsz a hétköznapok változásainak. Gyakran akkor is képtelen vagy az újításra, ha magad is beláto hogy időszerű volna. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Add meg születésed idõpontját!


Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! Lakner Tünde asztrológus-grafológus és Szántó József kérdőasztrológus honlapja. Grafológia és asztrológia személyiség és karma elemzések,konkrét kérdések megválaszolása kérdő (horary) asztrológia segítségével.


Az Aszcendens a horoszkópban kiemelkedő szerepet tölt be, a személyes születési horoszkóp egyik sarkalatos pontjának tekinthető! Jelentésének megértését megkönnyíti, hogy ha úgy képzeljük el, mint egy MASZKOT, melyet folyamatosan építünk a másokkal való kapcsolódásunk során! Szeretnek jönni-menni, és akkor boldog, ha minél többen jófejnek tartják. Mivel sokfelé elígérkezik (egyidőben), nem biztos, hogy oda is ér. Az aszcendens szerinti Mérlegek elismerésre és nagy baráti körre vágynak.


Próbáljon ne linkeskedni, mert az emberek számítanak rá. Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens , amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e. Csillagjegy és aszcendens. Kiszámítása rendkívül egyszerű, minden horoszkópelem pontokat kap.


Ezeket vizsgáljuk elemek és minőségek szerint. Amelyik elem és minőség nyer, annak a képviselő jegye lesz a rejtett Aszcendens. Táblázatban megjelenítve teljesen egyértelmű lesz.


Alaphelyzetben Hungary-t látsz, ez Magyarország. Helység: add meg születési helyed elsõ 2-betûjét, nyomd meg a keresés gombot, s a rendszer felsorolja a lehetõségeket. Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, de nem pontos. Ha úgy érze hogy a kiválasztott aszcendens jegy jellemzői nem illenek rá akkor vagy az előtte, vagy az utána következő jegy tulajdonságait olvasd el.


Ha azok közül valamelyik jobban jellemez, akkor minden valószínűség szerint az lehet az. TV az egyik legmegbízhatóbb jós-tanácsadás illetve jóslást nyújtó internetes közösség. Több mint éves fennállása óta az EZO. TV már milliónál is több jóslást, rituálét és megannyi tanácsadást bonyolított le telefonon.


Ha kitöltötted a fenti adatokat, akkor kattints a mehet gombra. Válogatott Aszcendens linkek, ajánlók, leírások - Aszcendens témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked!


A Nap-jegy a Horoszkópban az alapkaraktert, az ösztönös tulajdonságok együttesét adja, ugyanakkor a Horoszkóp aszcendens kiszámítása legalább annyira lényeges, mint a Napjegy ismerete, amennyiben a születési horoszkópot szeretnénk felállítani, vagy informálódnánk egy adott ember szocializációs jellemzőiről. Bizalmatlan, zárkózott és távolságtartó szuggesztivitása, szenvedélyessége mégis vonzza az embereket. Ezt ügyesen ki is használja, érzelmileg finoman manipulálja a környezetét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések