2019. október 30., szerda

Tangókönyv

Az első lépés a férfié: a tisztelet. Sosem lehet valakit enélkül átölelni és táncolni vele. Az angyalok Isten legtisztább gondolatai, amelyek az igazság és a szeretet szárnyán szállnak. Nem mindenáron keresek, csak sodródom árral.


Vannak szub vágyaim, de az, hogy mennyire vagyok szub csak Tőled függ. A férfi második lépése a felelősség. Az a szerepe, hogy a partnere gondtalan és boldog legyen.


A nő válasza erre az odaadás. Ewa kitalált név, aki mögött viszont egy valóságos hús-vér nő van rengeteg tapasztalaton még innen, de néhányon már túl. Hagyja, hogy a partnere vigyázzon rá. László - társkereső Budapest - éves férfi Ne azt keres akinek azt tudod adni, amire szüksége van, hanem hagy hogy Rád találjon az, akinek arra van szüksége, amit Te tudsz adni!


A Nők Lapja Cafét bojkottáljuk, ugye. Megy a magyarázkodás, hogy de már nem olyanok, már írnak jó fej cikkeket is. Ha nekem a kezemben lenne egy ekkora üzem, ezerféleképpen használnám az ész, a fény, a szív terjesztésére.


Bevallom, kicsit aggódtam már érte. Aki jár hozzá Dalolkára, vagy az Eszter-lánc mesezenekar koncertjeire, az biztosan észrevette, hogy még előadás közben is elalszik! Nesztelenül Szösszenetek, csakis saját felelősségre!


Olvasgass, meríts erőt és bátorságot a Sikertöténetekből! Hidd el, hogy Neked is szebb és teljesebb lesz az élete ha belevágsz az önfejlesztésbe. Ismerkedj meg velem, várlak. Kinyitom Neked az ajtót.


Bízni valakiben nem könnyű feladat, de egy nőnek mindig így kell döntenie. Ingyenes Társkereső portál. Ha az Igazit kerese de akkor is ha csak levelezőtársakat, barátokat keresel.


Elsősorban a szerelem az, amiért ezt az oldalt létrehoztuk. A feldolgozatlan lelki történések, események, stresszhelyzetek, gyermekkori traumák,. Minden betegségnek lelki oka van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések