2019. október 23., szerda

Skorpió nő nyilas férfi

Nyilas férfi és Skorpió nő testileg határozottan vonzódik egymáshoz, de kalandjuk ritkán marad tartós kapcsolat. Az életörömmel telt Nyilas mindig új kihívásokat keres, a szerelemben folyton az elérhetetlen hajszolja, amint meghódította a megkívánt nőt, máris újabb csábítja, valamely megálmodott tökéletes szerelem felé. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet.


Amíg tart a szerelem, a Skorpió valósággal elbűvöli szexuális energiáival a Nyilast, aki minden izgalmas dologban benne van. Gond csak azzal lehet, hogy a Nyilas ugyan családcentrikus, de hajlamos ragaszkodni az ideákhoz, tehát nehezen. A Skorpió férfi elcsábításának eszköze: egy erotikus sztriptíz. Nyilas (XI. - XII. 21.) A Tűz elemű jegyek közül a legkevésbé szenvedélyes, a szexben is egyfajta játékot lát, ami számára a szerelem része.


Könnyen alkalmazkodik partneréhez, tőle függ, mennyire tudja a Nyilas szenvedélyes oldalát felszínre hozni. Elismeritek egymás értékeit, jól tudtok együtt harcolni közös dolgokért. Párod jó fellépésű, lenyűgöző szónok, de túl heves ahhoz, hogy a kritikus helyzeteket megfelelően átlássa. Neked azonban éppen ez az erősséged. Felfedni és eltalálni a másik gyenge pontjait.


A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. Ragaszkodik a feleségéhez és hűséges is hozzá. De ő az, aki vezet és uralkodik.


Felfogása szerint a nőnek nincs joga ellenszegülni, ezt a férfira kell hagynia, aki mindkettőjük helyett hivatott dönteni mindenben. Ikrek férfi : ez a férfi hamar elveszíti a türelmét a Skorpió nő társaságában, így a párkapcsolat hosszú távon aligha működhet. Szereti elcsavarni a férfiak fejét. A legbájosabb, legszórakoztatóbb hölgyek közé tartozik a Nyilas jegyű nő.


Unatkozni sosem lehet mellette. Hála pozitív beállítottságának és szívet gyönyörködtető természetességének, nagyon kellemes élettárs. Nyilas Általánosságban nem egy rossz házastárs, csak nem szabad őt korlátozni, szabadon kell engedni, és akkor hűséges, kitartó típus, és le tud élni egy életet választottja mellett. Ideális partner számára a Kos és az Oroszlán, a sok közös tulajdonság, közös célok összekötik őket akár egy életre is.


Kevés jegy tud vele kijönni. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg, az Ikrek, a Nyilas , a Skorpió és a Vízöntő. Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol. Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak.


Skorpió nő nyilas férfi

A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk. A skorpió nem szeret az érzéseiről beszélni, inkább hagyja kihűlni a kapcsolatot ha az számára nem megfelelő. Ilyen szempontból elég alamusziak vagyunk.


Ha mindig őszinte a skorpió pár egymással,és feltétlen bizalom van közöttük kitartanak egymás mellett egy életre. Valamelyiknek engednie kell,különben sose jönnek össze. Viszont ha az sikerül,mint előttem is írták,tökéletes párosítás.


Skorpió nő vagyok,és Nyilas fiú a barátom,mi már éve együtt vagyunk,de éve ismerjük egymást. Arra viszont ne várj, hogy a Skorpió - férfi bevezesse a lassú szeretkezést – ezt egyszerűen nem neki találták ki. Nyilas Ha a férfi Nyilas -jegyű: Amilyen gyorsan belekez olyan gyorsan kielégül, éppen ezért szeret egymás után többször szeretkezni.


A Nyilas a Skorpiót akarja,a Skorpió a Nyilast. Merőben változatosság, annál kevésbé rutin.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések