2019. október 22., kedd

Skorpió jegy

Skorpió jegy

Többségében hajlanak arra, hogy igen. Ez persze nagyban függ az aszcendens jegyetektől! Nagyon hamar kiismeri beszélgetőpartnerét, megtalálja legfájóbb pontját, miközben önmagáról szinte semmit nem árul el. Valóban célravezető eligazítást azonban ez esetben nehéz adni. Részletes bemutatás, általános jellemzés mind a horoszkóp csillagjegynek.


Mettől meddig tart egy horoszkóp csillagjegy? Pontos táblázat, hogy mikor kezdődik és mikor végződik a csillagjegy horoszkópja. A víz jegyűek között a legmarkánsabb, leghatározottabb, de ugyanúgy titokzatos és érzelmileg intenzív, lelkis jegy. Sokszor szélsőségekre hajlamos, főként azért, mert mindenáron megpróbálja elérni kitűzött célját. Az állatövi jegyek közül a legellenállóbb.


Tisztában van vele, hogy saját magán kívül senkire sem számíthat. A legbizalmatlanabb jegy , ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, onnan nincs visszaút. Ha ezt nem biztosítja számára a párja, akkor dönt: kilép a kapcsolatból. Nemcsak éles felfogóképességű, hanem nagy a tudásszomja is. A szülőknek nem szabad azt megakadályozni, hogy halmozza magába az ismereteket, sőt elő kell segíteni, hogy minél többet tanulhasson.


Skorpió (október 24. – november 22.) Víz jegy. A jegy szülöttje képes a megbocsájtásra, de nem felejt. A skorpió jegyében álló Hold intenzív érzelmeket, hatalmas lelkierőt, zárkózott természetet kölcsönöz a személynek.


Fellépése önbizalmat, határozottságot sugároz, nézeteiért nyíltan kiáll. Nem lehet nem észrevenni, karizmatikus, erős személyiség. Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is. Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől.


Skorpió jegy

Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat. Mint a legtöbb weboldal, a Jegy. Tudomásul veszem, hogy az InterTicket számomra releváns, személyre szabott ajánlatokat igyekszik összeállítani, amelyhez számos személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatkezelési Tájékoztatóban megismertem, azokat elfogadom. Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. A skorpió jegy szülöttei a legszörnyűbb paráználkodásba eshetnek, vagy teljesen újjászülethetnek.


Skorpió jegy

A gyakorlatban láttuk, hogy a skorpió jegy szülöttei sokat szenvednek életük első felében, és még egy szerelem is nagy keserűségeket okoz nekik, de életük második szakaszában minden megváltozik, sorsuk lényegesen megváltozik. A SKORPIÓ arra vágyik, hogy a másik lelkét kisajátítsa. Szüksége van a partnere életerejére és lelkierejére, ez ad neki elegendő erőt a léthez.


Ezért úgy viselkedik a párkapcsolatban, mint egy megszálló. Létrehoz egy nagyszabású tervet a társával való közös életéről. Másban a szálkát, magadban a gerendát…) Így tehát minden jegy képes tükröt tartani nekünk.


Lehet, hogy el kellene azon gondolkodnunk, hogy a skorpiói árnyoldal miért tart ennyi embernek ekkora nagy tükröt, hogy már társadalmi sztereotípiává vált azt hinni, hogy a legrosszabb jegy a. A hamvaiból feltámadó főnix elve ez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések