2019. október 9., szerda

Síruha kölcsönzés

Síruha kölcsönzés

A termékeket használat után speciális mosószerrel kimossuk vagy kitisztítjuk két kölcsönzés között. Dzsekijeink, nadrágjaink membránt tartalmaznak , melyek biztosítják a vízállóságot, szélállóságot és lélegző képességet. Sí és snowboard kölcsönzés (több mint 3síléc és közel 2snowboard).


Síruha kölcsönzés

Budapest legnagyobb síkölcsönzője, használt sífelszerelések beszerzési helye. Mind a három üzlet saját szervizparkkal rendelkezik! Ft) Gyermek sífelszerelések cseréje! November 4-től ismét várunk benneteket! Síruha bérlési lehetőség!


Az Affinity Pure kiváló all mountan léc, hölgyek számára. A méltán sikeres Blackeye modell finomított változata, ugyanabban a minőségben! BakóSport bolt weboldalán, itt mindent megtalál ami a sportoláshoz szükséges. Címünk: Kecskemét Ceglédi út 114.


Folyamatos akciók, legalacsonyabb ár! Minden ami a síeléshez kell: síléc, sícipő. Az elmúlt évben a piac igényeinek bűvülése, szakmai felkészültségünk és tapasztalataink folyamatos gyarapodása tette lehetővé, hogy ma már a kezdeti állapotokhoz képest területileg is közel tízszeresére bővültünk.


Síkölcsönző boltunkban 5pár síléc és 1db. Mert a láb mindig kéznél van. Lúdtalp, vagy bokasüllyedés? Sarokfájdalom vagy haránboltozati problémák?


Síruha kölcsönzés

Van megoldás a problémámra, vagy fájdalommal kell élnem tovább az életemet? A kölcsönzés szerződés aláírásával történik. Minimum fizetett kölcsönzési nap esetén az elvitel és visszahozatal napjai ingyenesek!


Csoportoknál jelentős kedvezmények! Kaució: Top kategóriás csúcs sporteszközök esetében 20. Gyermek síruha kölcsönzés kedvező áron KAUCIÓ NÉLKÜL, akár napra is! Az elvitel és visszahozatal napjára nem számítunk fel bérleti díjat.


Hosszú távú síruha kölcsönzés esetén minden -dik nap ajándék! Felnőtt síruha kölcsönzés kedvező áron KAUCIÓ NÉLKÜL, akár napra is! Rental Sport - Győr - sí és snowboard kölcsönzés , értékesítés, síszerviz, síbox kölcsönzés Győrben Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.


Ausztria déli részén Madonna di Campiglio: szezonkezdet rekordvastag havon Ausztria: újabb hókáosz két méter hóval Hatalmas havazás, hihetetlen képek Olaszországból Schladmingi síterepek (Planai és Reiteralm) péntektől nyitva! Kölcsönzőnk felszereltsége igyekszik minden igényt kielégíteni, ami sí, jégkorcsolya, snowboar jégkorong kölcsönzés terén szóba jöhet. A síkölcsönzőben sí és snowboard felszerelés (síléc, sícipő, sí és snowboard bukósisak, sí és snowboard protektor, síbot, síruha , síkesztyű) kölcsönzése és bérlése is lehetséges. A skiland síkölcsönzőben a síbolt és síszerviz szolgáltatások mellett síbérlés, síkölcsönzés, síléc bérlés és síruha kölcsönzésre is lehetőség nyílik Budapesten.


Viszont a kölcsönzés csak ennek töredéke. Egyszerű és praktikus: hisz a kölcsönzőből egy síelésre teljesen felkészített sílécet vihet magával. Nem kell otthon törődni a waxolásssal, élezéssel, javításokkal és síelés után sem kell a felszereléssel foglakoznia, síszervizbe vinnie, tárolnia a jövő szezonig. Természetese sürgős munka vagy kölcsönzés esetén keressetek Bennünket telefonon, és a lehetőségekhez képest igyekszünk segíteni!


Nincsen még Síszemüvege de ezzel nem csak te vagy így, hanem a barátaid is?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések