2019. október 15., kedd

Skorpió férfi bika nő szerelme

Ha megtetszik neki valaki, komoly udvarlásba lendül és kitartóan halad előre. Magabiztos tűnik, ám erős szexualitása sebezhetőségét hivatott elrejteni. Az ésszerűségre törekszik. Szempont, hogy amire vágyik, azt úgy szerezze meg, hogy lehetőleg minél kevesebbet kelljen azért tennie. Nemcsak a belső, nőies báj, hanem a külső is lényeges számára.


Skorpió férfi bika nő szerelme

Skorpió és Bak szerelmi kompatibilitása Erős Ez egy sikeres unió, sikeres szexuális kompatibilitás alakul ki a két jegy szülöttje közt. Bika - Bika kapcsolata. Arra viszont ne várj, hogy a Skorpió - férfi bevezesse a lassú szeretkezést – ezt egyszerűen nem neki találták ki.


Nyilas Ha a férfi Nyilas-jegyű: Amilyen gyorsan belekez olyan gyorsan kielégül, éppen ezért szeret egymás után többször szeretkezni. Merőben változatosság, annál kevésbé rutin. Nagy divat idén a kockás felső - Ezekben a szettekben káprázatosan néz ki! Nem sok mintás ruhám van, de a csíkoknak és a kockáknak mindig szívesen helyet szorítok a szekrényemben.


A Skorpió uralkodási vágya biztonságot ad a Baknak. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Komoly nőt akar, nem csak egy éjszakára. Nagyon türelmes, ha a kapcsolatokról van szó.


Felméri a helyzetet és megbizonyosodik arról, hogy tud mit ajánlani a nő számára, mielőtt felajánlja magát. Kedves, türelmes, romantikus, hűséges, elég jól ki tud jönni másokkal, de azért neki is lehetnek problémái más csillagjegyekkel, például az Oroszlánnal, és a Vízöntővel elég sok konfliktusa lehet. A párok összeillőségét mutatja meg.


Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Amellett, hogy magabiztosnak tűnik, és szeret ura lenni a helyzeteknek, jól meggondolja, hogy kit enged közel magához, és kit avat be a titkaiba. Illik hozzá: a gondoskodó és mély érzésű Rák férfivel testi-lelki párost alkothatnak.


Kerülendő partner: a Vízöntő férfi unja, hogy állandóan udvarolnia kell. Lehet a kapcsolta jó, de mind a két jegy képviselőjének türelmesebbnek kell lennie. A Kosok tüzes szeretők. Imádják a szexet, minden mennyiségben. Számukra a végeredmény sokkal fontosabb, mint a módszer.


Szeretnek gyorsan kielégülni, de újra és újra át akarják élni ezt az élményt. Kedvenc szexuális segédeszköze: természetesen a fürdőkád. Rendkívül érzékenyek vagyunk, ez lehet az oka a titokzatosságunknak, amiért persze a férfiak megbolondulnak.


Halak – szerelmi horoszkóp. Vagy benne vagyunk egy kapcsolatban, vagy nem, a közepes láng nem a mi játékunk. Egy párkapcsolatban gyakori, hogy a férfi és a nő hatalmi játszmát játszanak, kérdés, hogy ki vezet kit. Mikor lesz szerelmes egy Skorpió férfi ? Milyen, hogyan viselkedik mikor szerelmes, miről lehet felismerni? Skorpió jegyű férfiakra lennék kiváncsi, véleményekre tapasztalatok alapján.


Skorpió férfi bika nő szerelme

Skorpió , akkor is legyünk résen: soha nem tudhatjuk, ki kinek a hálójában vergődik… NYILAS. Egy Nyilas férfi számára két fő erény van: ha kiválóan tud a nő társalogni, és ha még kiválóbban tudja hallgatni az ő monológjait. A rendkívül válogatós Skorpió először hosszú ideig megfigyeli a Rákot, majd mikor meggyőződött róla hogy valóban olyan kedves, érzékeny és finom jelenség mint amilyennek mutatja magát, lecsap és azt mondja “Enyém vagy és kész!


S hogy egy Skorpió szerelme mennyire felkavaró és eszelős? Kapcsolatuk gyermekáldás nélkül szinte elképzelhetetlen. Bikának, mint a Baknak fontos a csalá nagyon jó szülő válik belőlük. Tehát, ha túl sokat költünk, akkor számítsunk arra, hogy ez életünkben feszültségek forrása lesz. Próbáljunk meg igazodni az Ő életformájához, persze csak annyira, hogy azért mi is boldogok legyünk a sajátunkkal.


Bár nem különösebben szép, ő a végzet asszonya, az erotikus szerető, a családszerető feleség. Ha szerelmes lesz, választottját szinte megigézi titokzatosságával és szerelme intenzitásával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések