2019. október 14., hétfő

Teherbeesés esélye védekezés nélkül

A teherbeesés esélyét befolyásolja, milyen alsóneműt hord a férfi. Ez a tévhit onnan származik, hogy az ondósejtek a herében vannak elraktározva, melyek pedig a herezacskóban helyezkednek el. Ez a hely a testüregen kívül van, sokkal hűvösebb, mint a test többi része.


A nők a 20-as éveik elején vannak a termékenységük csúcsán, ami már éves korban elkezd csökkenni, éves kor felett pedig rohamosan romlik a teherbeesés esélye. Sokan nem tulajdonítanak ezeknek a tényeknek túl nagy jelentőséget (hiszen manapság később szülnek a nők), pedig, ha a számokat nézzük, a terméketlenség. A termékenység csökkenése már harminc felé közeledve is észlelhető, majd utána minden évben csökken a teherbeesés esélye.


Ebben a hónapban már kétszer védekezés nélkül szeretkeztünk. A barátom évvel idősebb nálam. Mennyi az esélye , hogy terhes vagyok? Neki már van fia)Már ebben a hónapban másodszorra történt meg, hogy védekezés nélkül voltunk.


Babát szeretnénk a párommal. E hónap 28-án kell megkapnom a menzeszem. E dátum előtt voltunk együtt a párom. A híres tinimagazinok korában millió olyan kérdést olvashattunk, hogy terhesek lehetünk-e egy haltól, vagy ruhán keresztüli szextől.


Nos, akkor kezdjük a válaszokat az alapoktól. A leggyakoribb módja a teherbe esésnek a védekezés nélküli szex. Ez egyszerűen nem igaz.


Védekezés nélküli szexuális együttlét esetén mindig fennáll a teherbe esés lehetősége, még a legelső alkalommal is. Ha védekezés nélkül él nemi életet, és nem szeretne teherbe esni, keresnie kell egy Önnek megfelelő fogamzásgátlási módszert. Teherbe eshetek behatolás nélkül ? Igen, elvileg ha a női nemi szerv kapcsolatba kerül a spermával, akkor megtörténhet. Mindenesetre nagyon kicsi az esélye ilyen körülmények között teherbe esni.


Nagyobb aggodalomra inkább a szexuális úton terjedő betegségek adhatnak okot. Ahogy véget ér a menstruáció, ha 2. Igaz, hogy a menstruáció után 1-napig nem vagy fogamzóképes és kisebb a teherbeesés esélye ? Mensesem után 2nappal védekezés nélkül szeretkeztem, mennyi az esélye , hogy teherbe eshettem? Szülés után újra teherbeesni, menzesz nélkül ? Nagyon változó mensi mellett, ha elmúlt a havi és utána egy nappal védekezés nélkül voltam valakivel mennyi az esélyem teherbeesni?


HSG után könnyebb a teherbeesés ? A várva várt teherbeesés hatalmas öröm lesz, melyet a méhpempő nagy valószínűséggel segíthet elő. Akkor beszélhetünk meddőségről, ha egy pár legalább egy évi védekezés nélküli nemi élet után sem következik be a fogamzás. Mindig a pár a meddő és soha nem a nő vagy a férfi. Az óvszer használata mellett teherbe lehet esni?


Lehetek terhes az előváladéktól? Ha nem élvezett belém akkor is lehetek. Októberben leszek éves. A párommal védekezés nélkül voltunk együtt múlt hónapban alkalommal. A menstruációm hete késik.


Csináltam db tesztet,különböző időpontokban-reggel,délután és este is,különböző. A folyadék a húgycsövön át jut a péniszbe. Az előváladék az a folyadék, amit a férfi teste termel szexuális érintkezés során. Az én ciklusom eddig mindig is szabályos volt, és védekezés nélkül , tehát úgy, hogy ő időben kihúzza a péniszét elélvezés előtt, kizárólag a menstruációm utáni pár napban szeretkezünk (néha előfordult már az, hogy mivel tudtam, hogy mikor fog megjönni, a menstruáció előtti napokban is megtörtént ugyanez).


Fogamzásgátlásra tehát szükség van, bár tény, hogy a fogamzóképesség ilyenkor már nagyon lecsökken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések