2019. október 25., péntek

Skorpió nő rák férfi

Skorpió nő rák férfi

A Skorpió férfi határozottan birtoklásra törő, uralkodó hajlamú, a Rák nő pedig végtelenül érzelemi. Közös bennük, hogy mindkettő bizalmatlan természet. Skorpió nő és Rák férfi kapcsolata minden téren harmonikus. De amint jobban megismerik egymást, a Skorpió szenvedélyessége épp megfelel az érzékeny Ráknak. A szenvedélyesen szexuális gyönyörökre vadászó Skorpióhoz jól illik az erős és eleven fantáziájú Rák nő.


A lobbanékony és intuitív Skorpióhoz jól illik a mély érzésű és odaadó Rák. Rák Egy romantikus, kedves, alkalmazkodó típus. A legnőiesebb csillagjegy, ezért jobb az, ha egy párkapcsolatban, házasságban a nő született a Rák jegyében. Halakkal és a Skorpióval lehet, illetve a Bakkal is egy jó párost alkothatnak. Sok hasonlóság van bennetek.


Fogékonyak vagytok mindketten a lélek szépségeire, a művészetre, a természet csodáira. Fantasztikus képzelőerővel rendelkeznek és mindkét jegy erősen intuitív. Magabiztos tűnik, ám erős szexualitása sebezhetőségét hivatott elrejteni.


A Skorpiók sok energiával rendelkeznek, szíve élő vulkán, a fegyvere pedig rendszerint a gyilkos humor. Szükségetek van a családi háttér biztonságára, a meghitt, meleg otthonra, amiről mindketten nagy odaadással gondoskodtok. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex.


Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! A Skorpió , Rák , a Bika, a Bak és Mérleg is megadhatja a boldogságot számunkra.


Skorpió nő rák férfi

Ha szeret egy nőt, akkor nagyon figyelmes, szerető és gondoskodó. A Halakkal, Rákokkal és Skorpiókkal lelkiismeretes kapcsolatba kerülhet, míg a Bika nő számára a tökéletes partner. Sok férfi szívét megdobogtatja, mint a híres színésznő, akinek számtalan érdekeltsége van a Rákban: Gina Lollobrigida. A család szempontjából jobb, ha a Rák a nő , és a Nyilas a férfi. Számukra is fontos a természetesség, a különféle divathóbortokat ki nem állhatják.


Kerülendő partner: a kedves Rák és a nyugodt Skorpió a lassú csábítás mesterei, hozzájuk a Nyilas nő túlságosan türelmetlen. A lusta Halak szereti, ha irányítják – a Nyilas nő egy darabig élvezi a tanárszerepet, de hamar megunja (partnerét is). Skorpió férfi : az Ikrek nő a Skorpió férfi szemében túl nyugodt, túl felszínes, így nem illenek össze. Jobb az, ha a nő Ikrek és a férfi Nyilas, mert így a legjobb tulajdonságok tudnak egymással találkozni. A Nyilas férfi előrelátó, megvalósító és vezér egyéniség, míg az Ikrek nő otthont adó, megértő és átérző , illetve kellőképpen szenvedélyes ahhoz, hogy elfeledtesse egy stresszes Nyilas hétköznapi bajait.


Szűz férfi : túl csendes és taktikus az Ikrek nőnek, akik több életélvezetre, szenvedélyre vágynak. A Rák nő szelíd és ambiciózus. Mit gondoltok a Skorpió férfi és Rák nő párosról?


Tűz és Víz, nem csak az asztrológia szerint, hanem saját tapasztalat alapján is. OROSZLÁN FÉRFI Az Oroszlán folyton pózol. Nála nincsenek tabuk és megszorítások, csak a maximális öröm - ez minden, ami számít neki. Kos Ha a férfi Kos-jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. Nagyon érdekel, milyen lehet a kapcsolatuk, számomra kicsit ijesztő, félelmetes a skorpió , úgy érzem nem tudnám kezelni, amikor bosszúállóan visszaszúr, ahhoz túl érzékeny vagyok.


Szereti a vad dolgokat, de sokszor finom és lágy érzékiségre van szüksége. Elvárásai nagyon magasak, a tökéleteset keresi, így az odáig vezető úton sajnos sok nő szívét törheti össze. A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések