2019. október 11., péntek

Skorpió férfi nőideálja

Kiáll a jogaiért és megküzd bárkivel, aki az ő érdekeit veszélyezteti. A bátor nők megőrjítik, de egyúttal örömmel veti alá magát akaratuknak és bájaiknak. A Skorpió férfi párja magabiztos, bátor és energiával teli. Egy élet sem elég kiismerni egy Skorpiót, de megéri a fáradságot. A Rák férfi egyfelől vonzódik az erős személyiségű nőkhöz, hogy az ő gyengeségeiket megtámasszák, másfelől teljesen elolvadnak az édes, félénk nőktől.


Számukra is fontos a természetesség, a különféle divathóbortokat ki nem állhatják. Skorpió férfi : kezdetben nagyon szenvedélyes lehet a kapcsolat, de később könnyen tönkremehet a románc a kialakuló feszültségek miatt. De bármennyire is az ösztönei vezérlik, a könnyű, butácska kis nőket megveti. Ikrek férfi : ez a férfi hamar elveszíti a türelmét a Skorpió nő társaságában, így a párkapcsolat hosszú távon aligha működhet. A szerelmes Skorpió férfi ismérvei: Szerelmi életét szenvedélyesen éli meg, és igen féltékeny természettel áldotta meg a sors.


Gyakran előfordul, hogy a randevúk egy Skorpió férfival heves veszekedéssel kezdődik, és még hevesebb szerelmeskedéssel fejeződnek be. A rejtélyesség és a titokzatosság misztériumával él. Előnyben részesíti az egyenességet, míg a manipulációt mindennél jobban megveti. Ami még jobban feltüzeli: Hébe-hóba mondj nemet.


Nála nincsenek tabuk és megszorítások, csak a maximális öröm - ez minden, ami számít neki. Vigyázz azonban arra, nehogy félreértse a visszautasítást, mert akkor könnyen visszára fordulhat a helyzet. Nála ez a garancia arra, hogy belemenjen a kívánalmaidba. Arra viszont ne várj, hogy a Skorpió - férfi bevezesse a lassú szeretkezést - ezt egyszerűen nem neki találták ki.


Az ellenvetést nem tűri, de partnernőjét a gyönyörök legmagasabb fokára juttatja. Nem pajkos csábító, és nem is ártatlan szoknyapecér, hanem mély érzésű partner, hatalmas lelkierővel. Míg nem érzi igazán elemében magát, vagy épp terepszemlét tart a rejtélyes pillantást, viselkedést részesíti előnyben.


Ha sikerül a Skorpió vágyait felkeltene akkor már csak folyamatosan fenn kell azt tartano és akkor bárhol, bármikor hajlandó az együttlétre veled a legkülönfélébb módokon. Haragosai számára kegyetlen ellenfél tud lenni, a bizalmát élvezni viszont csodálatos dolog. A Szűz férfi képtelen hiába való bókokat osztogatni. Ha viszont egy kicsit is elhanyagolo akkor kezdheted elölről az egészet, újra sokat kell dolgoznod azért, hogy a Skorpió hangulatba kerüljön.


Kiváló intellektusa révén a szellemi elfoglaltságok felé hajlik, minden érdekli ilyen szempontból, de miként a Szűz nő, a férfi is hajlamos a látszat és az anyagi helyzet után megítélni az embereket. Mindkét típus esetében a tekintet a legfeltűnőbb, mély, tüzes és magnetikus. Erős reakciókat vált ki az emberekből, vagy azonnal taszítja, vagy azonnal vonzza őket. Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is. Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől.


Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat. Egyszerűen nem kedveli azt, ha valaki valami újat mond neki, saját maga szeret a dolgot után járni, és felkészülni. Egy ilyen kapcsolat fő kérdése viszont az: hogy meddig tarthat?


Szélsőséges személyiségtipusuk miatt óriási ellentétek alakulhat ki, mert vagy lángolóan szeretitek egymást, vagy heves érzelmekkel gyűlölködtök. Viszont a Skorpió férfi hajlamos akkor is megharagudni, ha valamiben ki akarjuk oktatni, vagy valamit tanítani szeretnénk neki. Valószínűleg vagy egy Skorpió férfi tette divattá, vagy az ő kedvéért lett divat a tetoválás.


Ez is lehet meglepetés és ajándék a számára. Elképzelhető, hogy durcásan fejezi be a Skorpió az együttlétet, csalódás lehet az a számára, mert nem szereti abbahagyni. A zenei irányzatok közül kedveli a rituális énekeket, az éjszakai szórakozóhelyek zenéjét, a metal-, a soul- és fekete zenéket. A nyálkahártyájuk lehetséges, hogy nem bírja hosszú távon a szeretkezést, akár férfi , akár nő az illető.


Nyilas és a szex Heves vérű, de nem bírja hosszú távon. Szerelem A férfiak, bár külsőre lényegileg, ám lelkivilágukban szinte alig különböznek a nőktől, mégis a két nem, mintha két teljesen különböző világ lenne. Brad Pitt és Angelina Jolie. Ikonikus kapcsolatot keres.


Skorpió férfi nőideálja

A tőle elválaszthatatlan másik felét keresi, s nem fogja kevesebbel beérni. Lehet, hogy másoknak is odaadja a testét, a vezetéknevét vagy akár az örökítőanyagát – a lelkét viszont csak annak az egynek, akire vár. Aki ismer skorpió jegyű férfit, az rásütheti erre a kérdésre, hogy „teljesen mindegy”, és ebben tulajdonképpen van is valami. Azt azonban sokan nem veszik figyelembe, hogy a skorpióknak nem azért van sok partnerük, mert könnyen lesznek szerelmesek.


Nehéz természete miatt kevesen tartanak ki mellette hosszú ideig, de ő nem is vágyik erre. A skorpió férfi Öt felismerhetjük a nézése alapján, mely annyira intenzív, titokzatos és lenyűgöző, hogy képes lenne még a kígyókat is meghipnotizálni. Titokzatosságba burkolózik, azokban az esetekben mikor nem ura teljesen a helyzetnek és még „tapogatózik”. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések