2019. október 9., szerda

Skorpió nő bak férfi

A szenvedélyes Skorpió férfi és a körültekintő és megfontolt Bak nő érdekes párt alkotnak. A féltékeny Skorpió férfi értékeli a Bak nő feltétlen hűségét, megbízhatóságát. Az elragadón szenvedélyes és találékony Skorpió férfi mellett a Bak kezdeti merevsége idővel szelídséggé, megértéssé lényegül.


A Bak férfi családi élete. Cserébe elvárja, hogy felesége jó háziasszony legyen, de ugyanakkor ügyes szerető és kitűnő élettárs is. De általában érdekből nősül. Nagyon fontos számukra a hűség és a stabilitás – bizalmukat nem tanácsos. A Skorpió férfi nagyon szexis, külseje megnyerő, a legtöbb nő a lábai előtt hever.


A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. Magabiztos tűnik, ám erős szexualitása sebezhetőségét hivatott elrejteni. A Skorpiók sok energiával rendelkeznek, szíve élő vulkán, a fegyvere pedig rendszerint a gyilkos humor.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Olyan partnerre vágyik, aki külsőleg és belsőleg is vonzó, aki férfias, de mégis képes megérteni az ő bonyolult személyiségét. A Skorpió nő talán a leginkább kihívóbb teremtés, és ugyanakkor a legtitokzatosabb is.


Férfiak, akikkel érdemes ismerkedni: Bak férfi : türelmes, vonzó, intelligens, praktikus. A Skorpió szerelmi életét nehéz megfejteni, mert nem engedi, hogy bárki belelásson kártyáiba. Képtelenek vagytok egymást megérteni. Neked egy Bak túl merev, szigorú és humortalan.


Skorpió nő bak férfi

Nincs érzéke a finom dolgokhoz, a lélek rezdüléseihez, a misztikumhoz. A Skorpió erogén zónái: Nemi szerve és környéke a legizgathatóbb pontja, de imádja ha a fenekét, vagy a melleit simogatják Mivel kedveskedj a Skorpiónak? Vidd olyan helyekre, ahol megmutathatja magát és veled is elbüszkélkedhet. Ez beindítja, és nagy örömét leli majd benned.


Skorpió férfi és bak nő nagyon jó páros, ha mindkettő a pozitív tulajdonságait engedi előtérbe, vagyis a skorpió sem az ördögi fullánkos oldalát, és a bak sem a hideg, érzéketlennek tűnő álarcát. A Mérleg nem bírja sokáig ezt a kapcsolatot, házasság szempontjából inkompatibiliseknek bizonyulnak. Bak és Skorpió szerelmi kompatibilitása Erős Ez egy sikeres unió, sikeres szexuális kompatibilitás alakul ki a két jegy szülöttje közt.


Skorpió nő bak férfi

Tele van érzékkel és intrikával, lenyűgöző nő , akit az erős, A-típusú személyiségű férfi imádni fog, mert a megfelelő mennyiségű kihívást amit jelent, a megfelelő mennyiségű jutalommal fogja díjazni. A Skorpió jegyű férfi kivívja magának, hogy kapcsolatában központi szerepbe kerüljön. Ha ezt nem biztosítja számára a párja, akkor dönt: kilép a kapcsolatból. Arra viszont ne várj, hogy a Skorpió - férfi bevezesse a lassú szeretkezést – ezt egyszerűen nem neki találták ki.


Nyilas Ha a férfi Nyilas-jegyű: Amilyen gyorsan belekez olyan gyorsan kielégül, éppen ezért szeret egymás után többször szeretkezni. Merőben változatosság, annál kevésbé rutin. Illik hozzá: a Bika férfi tele van romantikával, ami a Bak nőből hiányzik.


Skorpió nő bak férfi

Kerülendő partner: a Halak férfi túlságosan álmodozó egy Bak nőhöz. A Vízöntő férfi szenvedélye pedig nem elég forró neki. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást.


Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. Akivel problémás lehet a kapcsolata, házassága az a Rák és a Bak. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex.


Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. A helyzetet súlyosbítja az a körülmény, hogy a férfi - nő viszonyt illetően a Bak meglehetősen tradicionalista, nézete szerint a világot mindenképpen a férfiaknak kell vezetniük, mi több: uralniuk, ilyen irányú ténykedésükbe a nők nem szólhatnak bele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések