2019. október 16., szerda

Skorpió csillagjegy dátum

Részletes bemutatás, általános jellemzés mind a horoszkóp csillagjegynek. Mettől meddig tart egy horoszkóp csillagjegy ? Pontos táblázat, hogy mikor kezdődik és mikor végződik a csillagjegy horoszkópja. A napi horoszkópot közlő folyóiratok, újságok, a színes magazinok vagy a különböző tévéműsorokban ismertetett horoszkóp-üzenetek azonban ritkán szólnak arról, hogy honnan ere mit ábrázol egy-egy csillagjegy szimbóluma, hogy melyik csillagjegy milyen mitikus alakot ábrázol és miféle mítoszok fűzhetők a csillagjegyekhez és az azokat uraló bolygókhoz.


Mindig fontos kérdés, hogy mettől meddig tart egy horoszkóp csillagjegy , ha meg szeretnénk tudni az adott jegy jellemzőit, vagy hogy kivel illik össze a legjobban. A horoszkóp jegyek dátum szerinti listája alapján gyorsan megtudhato hogy melyik csillagjegyben születtél. A Skorpió típusú embert a „ borotvaélen táncolás „ jellemzi.


A teljesség vágya hajtja melynek jellemzője az állandó érzelmi felfokozottság. Mottója: „ Belenézek az Élet szemébe „ A magabiztos külső mögött gyakran kavargó, szenvedélyes vágyak húzódnak meg. Szereti kihívni a sorsot.


Az állatövi jegyek tizenkét részre (csillagjegyre) osztják az ekliptikát, azaz azt az utat, amin a Nap a Földről nézve végighalad egy év alatt. Ez olyan belső feszültséget gerjeszt, mely egyetlen más csillagjegy esetében sem észlelhető. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Add meg születésed idõpontját! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! BIKA - Mi a jellemző a KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, MÉRLEG, SKORPIÓ , NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK jegy szülötteire?


Skorpió csillagjegy dátum

A gyermekek sok örömet szereznek és korán házasodnak, mégis titkos gondoknak lehetnek előidézői. Ha a Skorpió gyermeket vár, annak külön előkészület jár, és a folytatás sem átlagos. A nevelést nagyon komolyan veszi és abban is igen alapos. Lehet, hogy ez nem is mindig tudatosul benne, de zsigeri szinten érzékeli azt és így is reagál rá. IKREK - Mi a jellemző a KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, MÉRLEG, SKORPIÓ , NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK jegy szülötteire?


A csillagjegy jellemzői, részletesen, a nyugati asztrológia alapján. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Skorpió csillagjegy dátum

Ez a három csillagjegy jobb, ha már most felkészül lélekben, hogy ebben a hónapban keményebben kell küzdenie, mint máskor, hogy egyről a kettőre juthasson. Horoszkóp házak szerint azt jelenti, hogy egy adott képlet vizsgálatát a házak sorrendjében végezzük. IV-es az eredetünket, az 5-ös vágyainkat, a 6-os kötelezettségeket, a VII-es a társulást, 8-as élet és halál kérdését, 9-es a kiegyenlítést, a X-es az érvényesülést. Ha egyszer elhatároztad maga nem hagyo hogy eltérítsenek a szándékaidtól.


Nehéz mostanában uralkodnod a lelkesedéseden, de gondolj néha másokra is. A betegben nem a halálfélelem kelt szorongást, hanem egyes-egyedül az, hogy ha még a mágikus dátum előtt meghalna, megfosztaná hátramaradóit a biztosítás összegétől. S bár állapota egyre romlik, egész énje tiltakozik az ellen, hogy az ismert dátum előtt haljon meg. Ezt megfelelő táplálkozással, friss levegőn végzett, kitartást fokozó mozgással tudod erősíteni.


Aktuális havi horoszkóp a skorpió jegyének: A Mindennapi nő oldalán! Ideje új perspektívából szemlélni a dolgokat, különös tekintettel az emberi kapcsolataidra és a kommunikációdra. Az leggonoszabb csillagjegy. Mindenkiben lakik egy bizonyos mennyiségű gonoszság.


A legrosszabb napján még a legkedvesebb ember is képes úgy odaszúrni a másiknak, hogy az örökké emlékezni fog rá. Vannak azonban olyanok, akik az átlagnál sokkal démonibbak, egyszerűen azért, mert ilyen a természetük. Például a Skorpió és a Bika jegyek pontosan szemben vannak egymással, ami azt jelenti, hogy nagyon eltérő minőségeket tartalmaznak, az egyén mégis csak akkor lehet harmóniában, ha mindkét jegy jellegeit egyaránt meghonosította, kvázi beállt a két jegy mértani középpontjába. Izgalmas, titokzatos egyéniség.


Képzelőerejük határtalan, szereti a szabadságot a munkájában. Skorpió (X. - XI. 21.) Kiváló színész, nyomozó, kém, sőt tanár válik belőle. Lehetetlen előre megjósolni, nyers természete merre hajt egy Skorpiót.


Akkor ismerni meg igazán, amikor eltelt néhány hónap vele kettesben. Semmitől sem fél, de nem annyira kitartó, mint egy Kos jegyű ember.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések