2019. október 21., hétfő

Skorpió nő ikrek férfi

A szerelemben a Skorpió nő pusztítóan szenvedélyes, de érzelmeit szigorúan eltitkolja. A Bika férfi elcsábításának eszköze: afrodiziákumos vacsora és gyertyafény. Tökéletes partner: Skorpió.


Férfiként szereti, ha a nő kezelésbe veszi. Házasságban élő skorpió nő és ikrek férfi ? Olyanok tapasztalatait szeretném kérni, akik házasságban élnek, hogyan jönnek ki egymással, ha van gyermek a nevelési kérdésekben hogyan tudnak dűlőre jutni? Párkapcsolat, szex hogyan működik? A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét.


De ő az, aki vezet és uralkodik. Felfogása szerint a nőnek nincs joga ellenszegülni, ezt a férfira kell hagynia, aki mindkettőjük helyett hivatott dönteni mindenben. Skorpió férfi és Ikreknő kapcsolata.


Ebből a kettősségből adódik az is, hogy élete során többféle hivatással is megpróbálkozik. Már pusztán a partner meghódítása is izgalommal és élvezettel tölti el. Nem igazán illenek össze, pedig mindketten heves és szenvedélyes természetűek.


Skorpió szeretné hosszú távon (ha nem örökre) magához kötni az Ikreket és csak nagyon nehezen engedi el, az Ikreknek nincs fontosabb a saját, személyes szabadságuknál. Ragaszkodik a feleségéhez és hűséges is hozzá. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Mindent megtalál a Skorpióban amit keres.


Ikrek nő és Skorpió férfi viszonya. Fontos számára, hogy olyan nő legyen mellette, aki mellett sokat tud nevetni és beszélgetni. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást.


Lehet, hogy első látásra megnyerőnek találod társadat, hiszen szellemes és sokoldalú ember, de hamar rá kell jönnö hogy a barátságos modor valójában zárkózottságot takar. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. Bonyolult és kiismerhetetlen még neked is. Kos Ha a férfi Kos-jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. Ilyen a Skorpió férfi ellentétes tulajdonságokat is egyesítő személyisége.


A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli. Skorpió férfi : kezdetben nagyon szenvedélyes lehet a kapcsolat, de később könnyen tönkremehet a románc a kialakuló feszültségek miatt. Tele van érzékkel és intrikával, lenyűgöző nő , akit az erős, A-típusú személyiségű férfi imádni fog, mert a megfelelő mennyiségű kihívást amit jelent, a megfelelő mennyiségű jutalommal fogja díjazni.


A Skorpió nő nagyon érzelmes, rendkívül igényes és demonstratív. Szeretik az új élményeket, az izgalmakat, és ez az ágyban is erőteljesen megmutatkozik. Nála nincsenek tabuk és megszorítások, csak a maximális öröm - ez minden, ami számít neki. Sokat beszél, és bármilyen játékba hajlandó. Kreatívak, szeretik a változatosságot, ezért elég nagy fantáziával vetik bele magukat az erotikába.


Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Amellett, hogy magabiztosnak tűnik, és szeret ura lenni a helyzeteknek, jól meggondolja, hogy kit enged közel magához, és kit avat be a titkaiba. Arra viszont ne várj, hogy a Skorpió - férfi bevezesse a lassú szeretkezést – ezt egyszerűen nem neki találták ki.


Nyilas Ha a férfi Nyilas-jegyű: Amilyen gyorsan belekez olyan gyorsan kielégül, éppen ezért szeret egymás után többször szeretkezni. Merőben változatosság, annál kevésbé rutin. Kedvenc szexuális segédeszköze: természetesen a fürdőkád.


Kerülendő partner: a Vízöntő férfi unja, hogy állandóan udvarolnia kell. Halak – szerelmi horoszkóp.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések