2019. október 22., kedd

Vízöntő ideális párja

Szerelemben a Vízöntő maximalista. Mindig tud újat mutatni párjának, tele van ötletekkel, és sajnos ez néha konfliktusokhoz is vezethet, mivel az előre egyeztetett dolgokat önkényesen megváltoztatgatja. A Mérleg érzékisége és a Vízöntő erotikus töltete összeillő párost alkotnak. Bár a vízöntő makacs természetű, a diplomata Mérleg pontosan tudja, hogyan tudja megkerülni párja konokságát, és rábírja a kompromisszumkötésre. Az ideális Szűz lelkitársa jól öltözött, ráérző, és majd meghal, hogy kedvenc “Szüzének” megmutathassa, mi is a jó.


Ami a Mérlegeket illeti, szeretnek mindent alaposan körbejárni, és bele tudják képzelni magukat más helyzetébe. ITT megtudhatja, mely álomkép jelzi szerelem eljövetelét, ha még nincs párja , ITT pedig tippet talál a kiegyensúlyozott élet eléréséhez! Kos (0– 00.) – Az optimista kos ideális partnere lehet a mérleg és a nyilas, de a rák és a bak kifejezetten rossz választás a számára. Személyre szabott párkapcsolati.


Ha a Vízöntő mégis rá tudja venni, akkor felszabadító élményben lehet részük, ellenkező esetben a Bak fokozatos ellenszenvet kezd érezni a Vízöntő életvitele iránt. A Bika ideális partner számára, hiszen megfontolt, két lábbal áll a földön, mindig biztosra megy. A Bika még a legszégyenlősebb Bakból is képes kicsalogatni a szerelmet.


A Rák alkalmazkodását, ragaszkodását nagyra értékeli, és könnyen igent mond a közös életre. A Skorpió ideális társa, mert ki tudja hozni belőle minden rejtett értékét. A Szűzben a gyakorlatiasságot, a Bikában az érzékiséget és megbízhatóságot értékeli. Ha párválasztásról van szó, az ember szeretné megtalálni a hozzá leginkább illőt, hogy a kapcsolat minél harmonikusabb és boldogabb lehessen. Ehhez érdemes minél több szempontot végigvenni, beleértve az ezotériáét is.


A csillagjegyek szerint ugyanis mindenkinek más és más jegy az ideális párja. A Szűz csillagjegyben születettek eleme a Föld. Miként az Ikrek csillagjegyet, a Szűz jegyét is a Merkúr bolygó uralja. Ez mindkét csillagjegynél az élet intellektuális megközelítésében mutatkozik.


Ideális társ: Bak, Skorpió, Halak. Egy másik Bakkal azonnal egységet tudtok alkotni. A Skorpió egy életre magához láncol őszinteségével, a Halak viszont egy számodra ismeretlen világot mutat számodra. Szenvedély, szerelem, hatalmas karizma… domináns személyiségünknek köszönhetően a Vízöntő lehet a tökéletes partnerünk.


Emellett a Skorpiókkal, Mérlegekkel, Kosokkal is megtalálhatjuk a közös hangot. Egy biztos: ha Kos párt választunk magunknak, szinte sosem lesz csend a. A Vízöntő különcségét az Ikrek szeszélyei teljesen kiegészítik. A Mars bolygó által uralt Kos jegyében született eleme a Tűz. A Kos erős jellem, domináns természet, aki mindent megszerez, amit akar. Az Oroszlán számára magasan van a mérce: ideális társ, folyamatosan csodálja, miközben ő maga is elbűvölő egyéniség.


Elvárja, hogy párja legyen vonzó, mert szívesen dicsekszik vele társaságban. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Egyáltalán nem féltékeny típus, de a félrelépést azonban nem tolerálja. Amíg a Vízöntő aszcendens negatívan működik, addig a szülött hajlamos felelőtlen lenni, más szabad akaratát semmibe venni, és azt hiszi, hogy a szabadságát a bármit - megtehetek viselkedés és gondolkodás határozza meg.


A józan, kritikus Szűz ezért gyakran tesz rosszalló megjegyzést arra, ahogyan a Vízöntő él, aki viszont nem tudja megérteni, hogy párja miért viselkedik így. Mindezek ellenére sem lehetetlen, hogy együtt maradjanak, de ehhez az szükséges, hogy elfogadják párjuk ellenkező életszemléletét és társasági igényeit. Erős szerelemre hajlamos a két jegy, ha egymásra találnak.


Vízöntő ideális párja

Nagyon nehezen tudnak találkozni, illetve szóba elegyedni egymással, de ha valami csoda folytán sikerül, akkor onnan kezdve nincs megállás, a szerelem akár örökké is tarthat. Nem olyan szerelem első látásra mint az Oroszlán esetében, inkább mély és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések