2019. október 24., csütörtök

Skorpió nő skorpió férfi

Ragaszkodik a feleségéhez és hűséges is hozzá. De ő az, aki vezet és uralkodik. Felfogása szerint a nőnek nincs joga ellenszegülni, ezt a férfira kell hagynia, aki mindkettőjük helyett hivatott dönteni mindenben.


Magabiztos tűnik, ám erős szexualitása sebezhetőségét hivatott elrejteni. Szenvedélyessége nagyon igényessé teszi partnerével szemben, elvárja a teljes csodálatot. Nehéz természete miatt kevesen tartanak ki mellette hosszú ideig, de ő nem is vágyik erre. A skorpió nem szeret az érzéseiről beszélni, inkább hagyja kihűlni a kapcsolatot ha az számára nem megfelelő. Ilyen szempontból elég alamusziak vagyunk.


Ha mindig őszinte a skorpió pár egymással,és feltétlen bizalom van közöttük kitartanak egymás mellett egy életre. Ha ezt nem biztosítja számára a párja, akkor dönt: kilép a kapcsolatból. A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. Tűz és Víz, nem csak az asztrológia szerint, hanem saját tapasztalat alapján is. Kifelé ezt nagyon ritkán mutatja ki.


Skorpió nő skorpió férfi

Ez pedig maga az egybeolvadás, amikor a víz felveszi annak az edénynek az alakját, amibe beletöltik. Ma nagyon nehezére esik koncentrálnia, ez meg is fog látszani a teljesítményén. Nemcsak azért, mert nem halad úgy, mint tervezte, vagy mint kellene, hanem azért is, mert sokat hibázik. Aki ismer skorpió jegyű férfit, az rásütheti erre a kérdésre, hogy „teljesen mindegy”, és ebben tulajdonképpen van is valami. Azt azonban sokan nem veszik figyelembe, hogy a skorpióknak nem azért van sok partnerük, mert könnyen lesznek szerelmesek.


Nő is férfi is hajlamos arra, hogy áttolja az életében a hangsúlyt a testiség felé, az érzelmi oldal rovására. De ez csak az én személyes véleményem. Nála nincsenek tabuk és megszorítások, csak a maximális öröm - ez minden, ami számít neki.


Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit? Milyen párost alkotnak? Tapasztalatokat kérnék. Valóban nehéz esetek? Bár nem szereti a változásokat, makacsul ellenáll, mégis képes a megújulásra.


Szeret mindent az ellenőrzése alatt tartani. A Nyilas férfi szabadság után igénye nagy, szereti a társaságot és szívesen kerül a központba. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet.


A Nyilas nő nagy fantáziával és lelkesedéssel van megáldva, de hajlamos arra, hogy olyan dolgokba fogjon bele, ami túlmutat rajta és nem tudja befejezni. Skorpió nő vagyok szintén. Egyik nőtől a másikig menetel, mindig tomboló vágytól hajtva, hogy a szenvedély egy még magasabb csúcsát megismerje.


Ez a párkapcsolatait is nagyban befolyásolja. A hamvaiból feltámadó főnix elve ez. A Bika volt az egyetlen aki hosszabb ideig fent tudta tartani az érdeklődésem. Fordítva csak annyiből rossz, hogy mint nő nagyon át akartam venni az irányítást skorpió mivoltomból fakadóan, ebből voltak viták. Rendkívül erős éleslátású, nem lehet neki hazudni, hiszen azonnal rájön, ha valaki át akarja verni.


Skorpió nő skorpió férfi

Ráadásul megbocsáthatatlan számára, ha nem veszik komolyan. Nagyon tud szeretni, de ha megbántják képes a bosszúállásra is. Amikor az ember ismerkedik, sok minden dönt arról, kialakul-e a kölcsönös férfi - nő szimpátia, vagy sem. Mindemellett a csillagjegy is beleszól abba, hogy két ember egymásra talál-e.


Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is. Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől. Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat. A Bak férfi visszafogott udvarló, de pontos, precíz és megbízható, aki sokkal többet érez szerelme iránt, mint amennyit látni enged.


A Bak nő magabiztos, megjelenése hűvös és elegáns, valójában azonban társaságra és huncutságra vágyik. Nagyon fontos számukra a hűség és a stabilitás – bizalmukat nem tanácsos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések