2017. február 3., péntek

Bak csillagjegy kövei

Bak jegyű ember társának, hogy akadályokba ütközhet. E jegy szülöttét viszont pont ezek a korlátok ösztönzik. Kitartásának és állhatatosságának köszönhetően nem adja fel. Fontos számára, hogy számítani, építeni tudjon partnerére.


Kapcsolataiban nem a fellángolás, inkább a reális ész kap hangsúlyt. Mi a Bak csillagjegy köve? Ismerjük meg jobban e zodiákus jegy szülötteit! Szívós, kitartó, kemény ellenálló erővel rendelkezik. BAK tér csontok, izületek, bőr, vérkeringés VÍZÖNTŐ lábszár, vénák, mirigyrendszer HALAK lábfej, lábujjak, idegrendszer Ne feledjük tehát: Amelyik csillagjegyben a Hold éppen tartózkodik, a hozzá rendelt testrészeink, szerveink érzékenyek mind a pozitív, mind a negatív behatásokra.


A Bak csillagjegy segítő kövei. A citrin a Bakok érzelmeire van hatással. Segíti abban, hogy elfogadja önmagát és magabiztosan lépjen fel az élet bármely területén. Ez az élénk rezgésű kő felszínre hozza lelke árnyoldalait és segít ítélkezés nélkül elfogadni a negatív tulajdonságokat.


Bak csillagjegy kövei

A Kos jegy köve a gyémánt, ezért mindenképpen a színtelen, illetve a tüzes kövek azok, amelyek gyógyhatással lehetnek egy Kos szülöttre. A színtelen kövek fájdalom és lázcsillapító hatással lesznek rá amelyre tökéletes lehet egy szép hegyikristály. A kiválasztás során elengedhetetlen szempont egy ásvány vagy ékszer Önre való hatása. Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. A legtöbb családban állandó probléma télen, hogy a gyermeket jól fel kell öltöztetni, de a gyermekek nehezen viselik a pufók ruhákat, a vaskos ruharétegeket és az olyan dirigálásokat, mint vedd már fel a sapká vagy jól gombold be a kabátod.


Mivel minden csillagjegy mellé nagyon sok kő van rendelve, ezért – a teljesség igénye nélkül – ezen az oldalon megtalálod a különböző csillagjegyek mellé rendelt köveket. Itt csak felsorolást találsz, blogjaimban azonban minden csillagjegyet külön – külön is megtalálo így ha valamelyik részletesen érdekel, csak. A kék a kiegyensúlyozottság, a nyugalom és a béke színe. A Vízöntő eleme a Levegő, a kék végtelenség. A kék szín kedvelője bölcs és óvatos, aki mindig a kiegyensúlyozottságra törekszik.


Bak csillagjegy kövei

A holdkő összhangba hozza a Halak csillagjegy szülötteinek teste és érzelmei között. A kő megvédi az érzékeny Halakat a negatív energiáktól, és spirituális megoldások felé fordítja őket. A Kosból fakadó nagy energiákhoz és szerzési vágyhoz rendkívül céltudatos, munkáját szervezni tudó, a megszerzett dolgokat megtartani kívánó, jó elmével rendelkező akarat társul A Kos amúgy is makacs jellemvonása a Bak -akarat által még hangsúlyozottabbá válik, az érzelmek viszont másodrendű helyre kerülnek. A SZŰZ (Virgo) augusztus – szeptember Az augusztus 24-től szeptember 23-ig tartó csillagászati hónapot ma a Szűz havának nevezik, pedig a Nap több mint egy hónappal később lép e csillagképbe.


Ha a teljességet keresi társában, próbálkozzon a Halakkal és Bikával, ha kihívásokat keres, legjobb a Kos és a Bak. HOROSZKÓP KÖVEK Zodiákus jegyek és az ásványaik. Ismerd meg jobban és tudd meg, mi a Bak horoszkóphoz illő ásvány és ékszer!


Az asztrológia szerint a csillagok állása döntő módon befolyásolja az életünk alakulását. Ezek a születési ásványok többfélék lehetnek, előfordul, hogy egy fajta ásvány több csillagjegy mellé is van rendelve. Amikor a születési időnknek megfelelő ásvány a szívünknek kedves, örömünket éljük benne szívesen viseljük, akkor ez a ásvány számunkra szerencsekő. Az analógia alaptörvénye szerint a világegyetemben a megjelenési formák minden szintjén ugyanazok a törvények uralkodnak.


Ennek megfelelően összeszedtük a Bak csillagjegy fontosabb analógiáit. Minden kő, hasonlóan a növényekhez, különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából. Az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk, gyógyíthatjuk.


Bika jegyűek kövei - Minden születési jegyhez köthetők kövek. Ezek jelentősége nemcsak abban rejlik, hogy szerencsekövekként funkcionálhatnak, hanem szorosan összefügghetnek az adott jegyek érzékeny egészségügyi területeinek rezgéstartományaival. A holdkő mind hatását, mind küllemét illetően a legfemininebb kő, ezért is nevezik sok helyen a nők kövének. Csillagjegyei: Bak , Vízöntő, Kos, Skorpió Gyökércsakra HOLDKŐ.


A holdkő nyugtató hatású, legyen szó akár racionális, vagy irracionális félelmekről, ez kő nagymértékben segít leküzdeni azokat. Megmutatjuk, hogyan kerüld el a hamis ásványokat! Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Horoszkóp, Asztrológia, Ezotéria.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések