2017. február 24., péntek

Idosebb ferfi fiatalabb no

Idosebb ferfi fiatalabb no

Vincent vallomása Felicia Brings Idősebb nő, fiatalabb férfi: új opciók a szerelemre és a románcra című könyvében, amihez a szerző több mint 2férfit kérdezett meg arról, hogy mit találnak vonzónak az idősebb nőkben. A fenti állítással a éves Dan is egyetértett, aki szerint az idősebb. A szakértő szerint a sikeres és hosszan tartó kapcsolat első számú feltétele egy idősebb- fiatalabb felállás esetében, hogy a párt ne zavarja semmilyen tekintetben a köztük lévő korkülönbség. Egy generációnyi különbség már jelenthet akadályt.


A nagy korkülönbségnél megjelenhetnek a hétköznapokban is gondok: amíg az idősebb kevesebb bulizással is beéri, a fiatalabb fél még járná az éjszakát, és falná az életet. Ezzel együtt a fiatal fiú biztonságban érezheti magát az idősebb nővel, az idősebb nő élete pedig játékossággal és vidámsággal telik meg. Persze ezt előre senkinél nem lehet látni, mert ápolásra szorulhat a fiatalabb is, ha baleset éri, meg tarthatja magát remekül az idősebb, csak a valószínűségekről beszélhetünk. De egy nagyon kedves barátom mondta, h ő azért nem kötne magához jóval fiatalabb nőt, mert nem szeretné, ha a végén az pelenkázná. Akár öt évvel is idősebb vagy azoknál a fiúknál, akik udvarolnak neked?


Semmi baj nincs ezzel, feltéve, hogy tudo mit szeretnél elérni náluk. Ideális esetben pár évnyi korkülönbség nem állhat útjába az igaz szerelemnek. Feltéve, hogy egy lelkileg is felnőtt nő és egy. Semmiféle törvényszerűség nincs arra nézve, hogy az egymást szerelemmel szerető emberek közel egykorúak kellene, hogy legyenek.


Miután a szerelem egy érzés, és normális esetben nem irányítható, így bőven előfordulhat, hogy az ember egy nálánál sokkal idősebb vagy sokkal fiatalabb partnerbe szeret bele. Engem ne keressenek fiatalabb férfiak! Fontos kiemelni, hogy a puma és a cougar esetében is az idősebb nő az, aki a fiatalabb férfiak társaságát keresi, míg a Szabad Vagyok Programban résztvevő társkereső nők egyáltalán nem keresik a fiatalabb férfiak társaságát, hanem őket keresik meg a férfiak. A mai 40-es csajok az új 30-asok és a mai 30-as pasik az új 40-esek.


Egyre többször hallom, hogy egy körüli, elvált, 1-gyerekes anyuka megismerkedett egy nála fiatalabb férfival, akivel újra megélheti a szerelmet, és akár új családot is alapíthat így élete második felének kezdetén. Egész pontosan egy randioldal tette közzé a statisztikáit, amelyek szerint éves korukig a nők idősebb palikra buknak, aztán velük egykorú vagy alig fiatalabb férfiakat keresnek, majd elérik a bűvös számot, a negyvenet (ami, mint tudjuk, az új harminc) és ettől kezdve a fiatalabb férfiakat részesítik előnyben. Az ugyanis rövid ideig tudja táplálni a lelki szükségleteket, nem éveken, évtizedeken keresztül. Várjuk a te történetedet is a témában, miként élted meg, hogy a lányod idősebb férfit választott, hogy a férjed elhagyott egy fiatalabb lányért. Ugyanakkor nagyon sok 30-as vagy idősebb nő szívesen ismerkedik fiatalabb férfival is.


Ezt általában azzal indokolják, hogy koruknál jóval fiatalabbnak érzik magukat, külsőre is 5-évet letagadhatnának, és úgy vélik, életstílusukhoz és életszemléletükhöz is jobban illene egy fiatalabb társ. Lehet, hogy azt gondoljuk, nem sok ilyen pár létezik, de az igazság az, hogy a és év között a nők közel harmadának volt már fiatalabb férfival kapcsolata (a fiatalabb itt minimum évvel fiatalabbat jelent). Egy felmérés szerint az 50-es nők mintegy hatoda a 40-es férfiak között szeret keresgélni. Persze előfordul, hogy a fiatalabb férfiak közt is találunk olyat, akik érettebb társaikat is lekőrözik minden téren.


Ha a választottunk jóval idősebb. Egy érettebb férfi esetében már nem kell tartanunk a fent említettektől. Sokáig azt gondoltam, én vagyok a legszerencsésebb nő a földön, mert az én pasim már igazán érett, okos, gazdag és magabiztos. Aztán egy napon egy pincér megkérdezte az étteremben: Kisasszony, hova szeretne ülni az édesapjával? Anyád lehetnék – amikor a nő sokkal idősebb egy párkapcsolatban Valljuk be alapvetően azt tartjuk “normálisnak”, amikor egy partnerkapcsolatban a férfi néhány évvel – mondjuk 4-évvel idősebb a párjánál.


Idosebb ferfi fiatalabb no

Az idősebb nő– fiatalabb férfi viszonyok etalonfilmjében Anne Bancroft kezd ki férje üzlettársának fiával. Aztán persze mindketten elnyerik méltó büntetésüket. Ebben nemcsak a saját, sok éven át tartó és boldog kapcsolatáról számolt be egy nála tíz évvel fiatalabb férfival, hanem mindjárt nevet is talált az ilyen párok számára. Ha ideig-óráig működik is a dolog, előbb-utóbb felszínre kerülnek a korosztályos ellentétek.


Például az, hogy ami a fiatalabb férfinak újdonság, a tapasztalt nő már átélhette, nem lehet meg a világfelfedezés közös öröme, ami pedig kifejezetten fontos eleme a párkapcsolatoknak. Teljesen mindegy, hogy hány év van a két fél között, a lényeg az elköteleződés, és az, hogy összeilljenek. Egy idősebb nő néha azért köt ki egy fiatalabb férfi mellett, mert nem elég neki az idősebb férfiak energikussága.


Az energikus, sportoló, dolgozó nők jobban kiteljesednek egy fiatalabb férfi mellett. Talán ennek köszönhető, hogy nincs gyermekem, sem feleségem, nem is volt családom. A fiatalabb nőkön nem látni az öregedést, jóval aktívabbak, és engem is aktívan tartanak.


Egy fiatalabb nőt nem lehet nem imádni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések