2017. február 15., szerda

Ikrek férfi nőideálja

Ikrek férfi nőideálja

Mit talál vonzónak egy Ikrek férfi a nőben. Számára az ideális nő nagylelkű, barátságos, laza és tájékozott. Mindig észre tudja venni a dolgok jó oldalát.


Ikrek férfi nőideálja

Azok a nők, akik párjukra akaszkodnak nála kizáró ok, mivel nem szereti, ha egy nő túlságosan impulzív módon mutatják ki érzelmeiket. A Rák férfi egyfelől vonzódik az erős személyiségű nőkhöz, hogy az ő gyengeségeiket megtámasszák, másfelől teljesen elolvadnak az édes, félénk nőktől. Számukra is fontos a természetesség, a különféle divathóbortokat ki nem állhatják. Ikrek férfi : elsőre egy ilyen férfi sok szenvedélyt hozhat a Kos nők életébe, de ugyanakkor sok bizonytalanság is jár vele, ami hosszú távon nem kifizetődő. Oroszlán férfi : túl domináns, ami nem jó hír a függelten Kós nő számára.


A Kos csillagjegyű férfi szerint az ideális nő sikeres, pontosan tudja, hogy mit akar, és azt mindig el is éri. Ha benned megvan a fentiek együttese, akkor biztos lehetsz benne, hogy lenyűgözöd a Kos férfit. Ugyanakkor elvárja, hogy a nő átengedje neki a domináns fél szerepét, ez ugyanis magabiztossággal tölti el. Jobb az, ha a nő Ikrek és a férfi Nyilas, mert így a legjobb tulajdonságok tudnak egymással találkozni. A Nyilas férfi előrelátó, megvalósító és vezér egyéniség, míg az Ikrek nő otthont adó, megértő és átérző , illetve kellőképpen szenvedélyes ahhoz, hogy elfeledtesse egy stresszes Nyilas hétköznapi bajait.


Nekem már volt ilyen pasim. Azt mondta azért szeretett belém, mert olyan titokzatos voltam, különleges, szóval, más, mint a többi. A titokzatosság nem hülyeség különben.


A hangsúly persze a „feltételeken” van, melyek közt az első és legfontosabb: a szabadsága! Legyünk vele lazák, bevállalósak, díjazzuk a spontán ötleteit, sőt, magunk is bedobhatunk. Nem bírja az erõs fényt és az erõs hangokat, ezektõl nagyon ingerlékeny lesz.


Felgyorsulnak körülötted az események. A váratlanul jelentkező problémákat jól kezele csak arra ügyelj, hogy ne ígérj olyant, amit nem tudsz betartani. Az Ikrek szülöttei közt gyakori a géniusz. Kétségbeesetten fél, a kudarctól, a sérelemtől, de tele van érzéssel, gondoskodással szerettei iránt.


A Skorpió férfi sajátos vonzerejű szerető. Folyton panaszkodik, holott csupa erő, szenvedély. Esetében nem veszed fel feleslegesen a legszebb ruhádat, és az igényes frizura, smink is gyönyörködteti a szemét. A legtöbb férfi , akit ismerek, nem szereti a sminket, csak a szép, ápolt külsőt.


Ikrek férfi nőideálja

A férfiak azt sem szeretik, ha a nő túl sok időt tölt a szépítkezéssel, mert azt fogja hinni, hogy neked a fals dolgok számítanak, ha egy felszínes dologra ennyi időt szánsz. Sem lelkületében, sem fizikai valójában nem látszik rajta valódi kora. Imádja a gyengédséget, bár ő nagyon nem alkalmazza.


Nem viszi túlzásba az udvarlást, szereti az egyenes beszédet, a bókolás és a romantika úgy általában nem erőssége. Ha régóta egy Ikrek a párod Szervezz neki extravagáns programokat, tartogass számára újabb és újabb meglepetéseket, hogy ébren tartsd sokáig az érdeklődését. Szerelem A férfiak, bár külsőre lényegileg, ám lelkivilágukban szinte alig különböznek a nőktől, mégis a két nem, mintha két teljesen különböző világ lenne. Ha meg szeretnéd őt hódítani, mindenképpen neked is egy aktív, nyitott személynek kell lenned. A Halak mottója az „én álmodom és érzek” lehetne.


Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért. Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között. A Szűz férfi képtelen hiába való bókokat osztogatni.


Kiváló intellektusa révén a szellemi elfoglaltságok felé hajlik, minden érdekli ilyen szempontból, de miként a Szűz nő, a férfi is hajlamos a látszat és az anyagi helyzet után megítélni az embereket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések