2017. február 6., hétfő

Hívő társkereső

Keresztény társ, a magyar keresztény társkereső és közösségi oldal. Ingyenesen regisztrálhat minden társkereső keresztény felekezeti hovatartozástól függetlenül. Katolikus Táskereső - Online katolikus és keresztyén társkereső rendszer.


Regisztrálj, hogy megtaláld a hozzád legközelebb álló társat. A Keresztényrandi egy olyan fényképes, online társkereső , ahová ingyenesen regisztrálhat minden társat kereső keresztény - keresztyén (katolikus, református, evangélikus, unitárius vagy bármilyen más egyéb vallású, pl. adventista) ember. A CUPYDO keresztény társkereső oldal.


Istenhívő emberként nem mindig könnyű megfelelő társat találni a mai rohanó világban. Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek Tudta hogy már minden ötödik felhasználónk okostelefon segítségével keres társat magának az oldalon? Ne hagyj ki egy randit se, randivonalazz mobilon is, hogy biztosan rád találjon a szerelem! Vallásos vagy, és fontos számodra, hogy párod is gyakorolja a vallását? A Randivonalon közel százezer keresztény társkereső vágyik ugyanarra, mint te – egy megértő társra, akivel megoszthatja az életét.


Akik nem gyakorolják vallásukat, vagy esetlen nem is veszik komolyan azt, azok nem értik, mit jelent ez egy hívő számára. Keresem társam év körüli hölgy személyében,komoly kapcsolat reményében. Független vagyok,saját tulajdonú kertes családi házzal és autóval rendelkezem. Keress bátran vidám természetű és nyitott vagyok. Ha elhatároztad maga és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Páratlan társkereső oldalon!


A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az. Az élet napos oldalán járó,igazán nőies,jó humorral rendelkező,intelligens,ápolt hölgy vagyok. Hagyományos értékrenddel keresem hasonló tulajdonságokkal rendelkező társamat,akinek fontos a másik iránti tisztelet,megbecsülés,a szeretet kimutatása,éreztetése. Csak komoly szándékú,magas,mosolygós,jómegjelenésű,nem pocakos úriember társasága érdekel. Társkereső nő hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom) Sziaztok.


A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni. Igaz szerelem csak egy van az életben, de honnan tudo hogy tényleg megtaláltad?


Az egyetlen válasz erre a kérdésre a szíved mélyén rejlik, csak be kell csukni a szemed és meghallgatni. Nagyon fontos a nagy családom és a gyülekezetem. Szeretem tartalmasan élni a napjaimat, énekelek, színházba járok, sokat vagyok a barátaimmal.


Hívő társkereső

Luckysnake éves budapesti társkereső tagunk. Ezt írta magáról: Hívő ember vagyok és próbálok ugy is állni a világhoz. Legfontosabb az életben a feltétel nélküli szeretet. Mit vár el tőlem Isten? Miben járhatok az Ő kedvére?


Nem telt el hosszú idő, megtérésem után nem sokkal rájöttem Isten elhívott engem is egy szolgálatra. Sok ember él a környezetemben és még távolabb is, akik hívő , szerető, gondoskodó, megbízható társra vágynak, olyanra, akit Isten neki szánt. Mielőtt a keresztény hívő azt mérlegelné, hogy a társkeresés azon újabb változatát venné igénybe, ami pl. A lélek tisztasága vonz. Lelki társat,baráti kapcsolatot szeretnék találni - első körben - akivel hasonló a személyi.


Készítettünk hát egy olyan társkereső oldalt, ahol megtért, élő hittel rendelkező, gyülekezetbe járó testvérek jelentkezését várjuk. Egy olyan csatornát, ahol őszinte, hívő társkeresők ismerkedhetnek, mert erre lelkészeink ajánlása ad biztosítékot. Kedves Hölgyeim és Uraim, kedves Testvéreim! Teljesen ingyenes társkereső ! Alig pár másodperc alatt regisztrálhatsz és máris korlátlanul használhatsz mindent!


Internetes társkereső sok-sok ingyenes szolgáltatással. Ismerkedj, gyűjts barátokat, chatelj! Gyors és egyszerű regisztráció, könnyedén kitölthető társkereső adatlap.


Ezen filmek többsége nem kimondottan hívő életvitelt személyesítenek meg, de többnyire bibliai és keresztényi gondolatokat tartalmaznak. ALMÁSSY ÉVA ajánlásával társkereső iroda komoly, megbízható, sikeres társközvetítést igénylő hölgyek és urak részére. Akár hiszed akár nem, kedves első, nem minden hívő tekinti Istent kívánság automatának.


A hit nem arról szól, hogy semmit nem teszünk csak várjuk a csodát, hanem hogy aktívan éljük az életünket, és Isten segítségére a döntéshelyzetekben számítunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések