2017. február 1., szerda

Ha egy 50 es férfi szerelmes

A szerelmes férfi nem tudja titkolni, ha tetszel neki, annál is inkább, mert tudat alatt is magadra vonzod a tekintetét. Ha elmélyedtek egy beszélgetésben, természetes, hogy partnered téged néz, de, ha azt veszed észre, hogy az étlapot böngészve vagy a telefonodban nézegetve a képeket is folyamatosan rajtad felejti a tekintetét, az már nem egyszerű szemezés. Egy közel éves férfi , aki egyébként nem csajozós, ha váratlanul szerelmes lesz, mit tesz?


Ha egy 50 es férfi szerelmes

Ha éves házasságba váratlanul toppan be a szerelem, mélyen megérinti,ellen tu vagy akar-e állni? Van, hogy egy szerelem kedvéért felrúgja eddigi életét? Nem szükséges faggatnunk őket azonban, ha tudunk olvasni a testbeszédükből és a gesztusaikból.


A férfi és a női kommunikáció különbözik egymástól. Feltűnik neki, ha kisminkeled maga ha egy újabb szoknyával bővül a ruhatára de még az is, ha egyszerűen csak másképp fésülöd a haja mint korábban. Ha egy férfi szerelmes nem csak gyakran hívja, de próbál minél gyakrabban találkozni is Önnel, nyugodtan elkezdhet bizakodni.


Ha nem is feltétlenül álmai randevúja valósul meg, a férfi számára egy egyszerű szombat esti borozás is újabb örömteli alkalmat nyújt arra , hogy kicsit több időt töltsön a szerelmével. Ha néha változtatsz apró dolgokat a megjelenéseden, például egyik nap copfba kötöd a haja másik nap kiengede stb. Tartasd tiszteletben a magánterületét. Egy hely, ami csak az övé, a függetlenség szimbóluma egy férfi számára.


Amúgy ha egy férfi igazán szerelmes , az nagyon meglátszik rajta. De nem látok a fejükbe. Nálam a legegyértelműbb jele a szerelem elmúlásának az volt, amikor már nem csókolt meg igazán, csak szájrapuszival.


Azóta vagyunk boldogtalanok. Nem csoda hát, ha inkább zavarba jön a társaságodban, és véletlenül felborít pár poharat. A következő tíz gesztus árulkodó jele annak, hogy a férfi fülig szerelmes beléd. Egy bimbózó párkapcsolat kezdetén talán azt a legnehezebb eldönteni, mennyire engedjük bele magunkat az érzésbe.


Várunk visszajelzéseket, aprócska jeleket, melyek bizonyossággal szolgálhatnak, hogy ha átengedjük magunkat a – valljuk be, sokadik csalódás utáni sokadik – varázslatnak, nem fog megint kártyavárként omlani ránk mindaz, amit. Ha arra van szükségünk, hogy a partnerünk egyértelműen kinyilvánítsa a szeretetét, akkor ne a Vízöntőt válasszuk. Ha viszont van elég önbizalmunk, tisztában vagyunk azzal, hogy igenis lehet minket szeretni, és nagyra értékeljük egy ilyen férfi barátságát, akkor megtaláltuk az igazit. Mégis, erős kritikai szelleme és józan észjárása miatt, gyakran megesik, hogy a Szűz nő egész életére egyedül marad. Ha egy férfi mégis belé szeret, csak akkor közeledjen hozzá, ha becsüli az otthon biztonságát és a hűség fontosabb számára a kalandoknál.


A SZŰZ FÉRFI szerelmes horoszkópja. Egy férfi , aki szívéből szeret, soha nem bánik a nővel lekezelően, nem alázza meg őt sem mások előtt, sem négyszemközt, hanem tisztelettel fordul felé. Előfordulhat, hogy egy - egy indulatosabb vita hevében ez a tisztelet nem mutatkozik meg kellőképpen, de a szerelmes férfi ilyenkor sem arra törekszik, hogy megsértse a nő.


Szűz Ha a férfi Szűz-jegyű: Első kategóriájú tökéletes szerető. Amikor szeretkezik, akkor minden erejével azon van, hogy boldoggá tegye a partnerét. Már egy apró zavar a szerelmi játékok közben vagy egy telefoncsörgés is a kedvét szegheti. A legérzelmesebb típus, igazi szellemi ember.


A tökéletességet hajszolja, amiről előbb-utóbb kiderül, hogy nincs – ekkor kezdődnek a gondok… Odaadó szerető, viszont ha probléma van, akkor a szex sem működik nála. Ha valaki fontos neke akkor az a személy fontossá válik a párodnak is. Még ha nem is kedveli azt a valakit, egy szerelmes férfi elegánsan fogja kezelni ezt a kapcsolatot, de csakis miatta mert tudja, hogy neked ez milyen sokat jelent. Tévedés ne essék, ha a Halak nőnek csalódást okoznak, nem fog sokáig gondolkozni azon, hogy megcsaljon-e minket. Emlékszünk Elisabeth Taylorra és Richard Burtonre?


Az nem elég, ha jó hozzá egy férfi , együtt kell megélnie vele az álmait. Ha leereszkedően bánunk vele, vagy nem foglalkozunk vele, azzal rengeteget kockáztatunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések