2017. február 7., kedd

Halak munka horoszkóp

A Melószkóp a HarmoNet találmánya, a munka horoszkópja. Megtudhatod belőle, hogy csillagjegyed alapján milyen vezető, milyen munkatárs vagy beosztott vagy. Főnöködet, kollégáidat is kielemezhete sőt, forró tippeket találsz arra nézve is, hogyan kell egy-egy csillagjegy szülöttétől fizetésemelést kérni. A január a szorgalmas munka jegyében fog eltelni a halak csillagjegy szülöttei számára. Ennek köszönhetően lehetőségük nyílik arra is, hogy megmutassák kivételes képességeiket és tudásukat.


Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Egészség: Mielőtt hosszabb autóútra indul, mindig aludjon eleget, ugyanis a sok munka miatt kissé fáradt, és dekoncentrált, könnyen baleset érheti. Idén oda kell figyelnie a táplálkozására, mert bár a Vízöntőkre általában nem jellemző az elhízás, idén felszaladhat önre néhány nem kívánt kiló. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Karrier horoszkóp Mi vár ránk életünk meghatározó területén, a karrierben?


Segít a karrier horoszkóp ! Hallgatjuk a rádióban a reggeli híreket, olvasgatjuk a napilapot, rejtvényt fejtünk ebédidőben, és közben csak-csak megakad a figyelmünk a horoszkópunkon. Talán megmosolyogjuk, mégis érdeklődve fürkésszük. Friss napi horoszkóp HALAK látogatóinknak - Nézze meg a mai horoszkópját s tudja meg, már várható ma a KOS jegyűeknek! HOROSZKÓP a Nők Lapja Cafén: napi, heti, havi és hétvégi Horoszkóp. Nézd meg, mit tartogat a legfrissebb horoszkóp számodra!


Halak munka horoszkóp

Válaszd ki csillagjegyed! Az Ikrek szintén függő természet, épp olyan önző, mint a Halak , így kapcsolatuk aligha lehet tartós. A jelenleg pár nélkül élő Ikrek most a korábbiaknál gyakorlatiasabb, elszántabb lehet a párkeresést illetően, ami különösen akkor lehet számára gyümölcsöző, ha kifejezetten a komoly kapcsolat a célja. A felgyülemlett feszültségek ugyanakkor egyfajta energiakészletként is működtethetők: a sok munka, különösen a fizikai munka és a sportok most nagyon jót tehetnek az ön lelkének is. Ráadásul még kiemelkedő teljesítményekre is képessé teszik akár.


Szerelem Úgy érzi magát, mint aki a négy fal közé szorult. Még ha konkrét értelemben nincs is bezárva, akkor is fullasztónak, nyomasztónak találhatja az otthoni körülményeket. A párok összeillőségét mutatja meg.


Halak munka horoszkóp

Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Megtaláljuk a Halak jegy képviselőjét minden olyan szakmában, ahol kiszolgáltatott helyzetben levő személyeken próbálnak segíteni. Halak nő mindent az ellenkező módon csinál végül, mint amit közösen határoztatok el. Ettől függetlenül azonban hűséges és jó társként viselkedik, mindig lehet rá számítani, kitartóan figyel párjára. Rák - Halak családi horoszkóp A Rák szülöttnek nagyon fontos, hogy társa, hozzá hasonlóan, családszerető legyen, járatos a háztartásban, mégis hagyja meg neki a vezető szerepet. Bár a Halak nő általában mozgalmas múltra tekint vissza, miután valaki mellett megállapodik, rendkívül jó feleséggé válik.


Az új esztendő egy új fejezetet hoz el számodra, amelyben végre hátrahagyhatod a szenvedést, a bánatot és a fájdalmat és végre békességre lelhetsz. A technológia fejlődése rengeteg lehetőséget teremt a munka világában is. Jobb gépeken tudunk dolgozni, gyorsabban és kényelmesebben végezhetjük a feladatainkat, azonban szakértők szerint itt még nem állunk meg.


Ha tehát abból indulunk ki, hogy jellemének megfelelően mik azok, amivel neki hivatásszerűen foglalkozni kell, legelső hivatásként a tengerhajózást említhetjük meg. A Neptun ködössége nyilvánul meg abban, hogy a Halak -ember nem szívesen néz szembe a realitásokkal, inkább álmodozó, az ideált az ideálist keresi, melyet a magasrendû típus meg is talál egy magasabb szférában. A Halak változó minõségû, negatív töltésû, víz-jegy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések