2017. február 1., szerda

Bak nő mérleg férfi

Eléggé nehezen különbözteti meg a barátságot a szerelemtől. Mérleg - nő és Bak - férfi kapcsolata. Szereti uralni a nőt és elvárja, hogy az csak az övé legyen. A Bak férfi visszafogott udvarló, de pontos, precíz és megbízható, aki sokkal többet érez szerelme iránt, mint amennyit látni enged. A Bak nő magabiztos, megjelenése hűvös és elegáns, valójában azonban társaságra és huncutságra vágyik.


Nagyon fontos számukra a hűség és a stabilitás – bizalmukat nem tanácsos. A MÉRLEG FÉRFI szerelmi horoszkópja. A mérleg férfi sok nőnek bókol, mindig van valami kedves szava. Szívéhez a legközelebb a kifinomult, őszinte, egyenes jellemű nő áll.


Nem szereti a hamisságot, kedvesétől elvárja a nyílt beszédet,és a korrekt viselkedést. Természeténél fogva még a házasságában is romantikus. A Nyilas férfi szabadság után igénye nagy, szereti a társaságot és szívesen kerül a központba.


Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. A Nyilas nő nagy fantáziával és lelkesedéssel van megáldva, de hajlamos arra, hogy olyan dolgokba fogjon bele, ami túlmutat rajta és nem tudja befejezni. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Halak férfi : ez egy különleges párkapcsolat lesz, mert a Bak nő és Halak férfi energiái remekül passzolnak egymáshoz. Az érzékeny Halak férfi érzelmeivel beragyogja a Bak nő életét. Szűz férfi : lelki társa a Bak nőnek, mikor fellobban kettejük között a tűz, minden téren megértik és elfogadják egymást. A videókamera ezért fontos szerepet játszik nemi életükben.


Kerülendő partner: a Bak férfi energiája kevés számára. A Rák és a Halak szintén untatják. Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol. Szóba jöhet még a Bak , a Szűz, a Rák és a Halak. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk.


Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex.


Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. A hálószobában sem a hétköznapiság jellemzi őket. Nikolettaxy nevű felhasználó válasza: Szia. Bak vagyok, és volt párom is Bak volt. Imádja a luxust, és a csillogást.


Partnere legyen gyönyörű, és divatos, forogjon ismert körökben. A helyzetet súlyosbítja az a körülmény, hogy a férfi - nő viszonyt illetően a Bak meglehetősen tradicionalista, nézete szerint a világot mindenképpen a férfiaknak kell vezetniük, mi több: uralniuk, ilyen irányú ténykedésükbe a nők nem szólhatnak bele. A Halak nő ellátja a családot, övé az anyaszerep, a női szerepek, a Kos férfi pedig megélheti a Kosságát, férfiasságát, ő az úr a házban. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi. A Kos, Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit.


Lehet-e egy autót behúzott fékkel vezetni? Biztonságos, de lassú és értelmetlen. Ha a Bak engedékenyebb, esetleg megmaradhatnak egymás mellett, bár kapcsolatuk sikere kétséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések