2017. február 1., szerda

Csupasz férfiak

Sportolok, ezért a teljes felsőtestem és a szerszám körül is borotválom. Csak kar és láb marad szőrösen. Mára már annyira kigyengült a szőrzetem ezeken a helyeken, hogy elég heti alkalommal letolni a bundát. Látták ugyanis, hogy a férfiak jó része nincs olyan tudás birtokában, amellyel minden egyes alkalommal ki tudná elégíteni a partnerét. Az OMGyes hamar nagyon népszerű lett a hölgyek és az urak körében.


A szőrtelenítés a férfiak körében trenddé vált. Kezdetben csak a híres hollywoodi színésznők éltek a szőrtelenítéssel nőiességük hangsúlyozásának érdekében, de ma már – egy amerikai felmérés szerint – a nők százaléka szőrteleníti magát rendszeresen valamely testrészen. A férfiak -a rendszeresen szőrtelenít. Vannak azonban, akik ebből a szépségápolási rutinból inkább viccet csinálnak. Egy borotvával képesek a legőrültebb és legmerészebb kompozíciókat megalkotni saját magukon.


Egy kicsi csíkot vagy háromszöget divatos most meghagyni „dísznek” intim tájékon, a férfiak nagy kedvence lett ez a fazon. A brazil fazon és a bikinigyanta. Ha téged zavar bármilyen mennyiségű szőr magadon, akkor brazil, azaz teljesen csupasz fazont kérj a kozmetikustól. Csupasz legyen, vagy bozontos? Ezekért őrülnek meg a férfiak Ha azt hitte csak ruha- és sminktrendek léteznek, tévedsz.


Csupasz férfiak

Az sem mindegy, hogyan, hol és milyenre szőrteleníted a tested különböző területeit. Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva a férfiak oda vannak a csupasz női lábakért. Sokkal jobban kedvelik, ha egy nő velük együtt tud jóízűen kajálni. Manapság egyre több szó esik arról, hol szőrtelenítsenek a férfiak : vajon a lábukat vagy az intim részeket is borotválniuk kéne? Szerettem volna a tökéletessé varázsolt képeken túllépni, és másként megmutatni a férfitesteket- írta a Huffington Postnak címzett levelében Abigail, akinek sikerült is a vágya: fotósorozatával elénk tárja a valós, hús-vér férfiakat.


Az evolúció az élet számos előnyével őket halmozta el. Nem panaszkodásképp mondjuk, de sokszor elcserélnénk a havi kötelező menstruációt, vagy a narancsbőrt, csak hogy levegyünk némi nyomást a nők válláról. A vélemények erősen megoszlanak.


Csupasz férfiak

Bundával vagy bunda nélkül? Nagy kérdés, hogy mit szeretnek a férfiak : ha szőrös vagy teljesen csupasz a nő odalent? Most lerántjuk a leplet a rejtélyről. Megkérdeztük őket, és válaszoltak.


A kísérleti személyeket arra kérték, döntsenek a nekik képeken mutatott szakállas és csupasz arcú férfiak sármjáról. Az esetek egy részében vegyesen mutatták a képeket, volt, ahol több szakállas férfiből kellett választani, és olyan is volt, hogy sok csupasz férfi képét követte egy szőrmók. Ne feledkezzünk meg azokról a képekről sem, amiket Reni néhány hónapja Miamiból osztott meg a rajongóival. Az akkori nyaralására az édesanyját is magával vitte, az sem kizárt, ez a fotó az ő keze munkájának a gyümölcse. Az igazság azonban az, hogy a megkérdezett nők -a kedveli csupán a csupasz férfi mellkast.


Sokan még most is a férfiasság szimbólumának, az erő és az egészség jelének gondolják a. Olyan csupasz ez a nő, mintha sosem nőtt volna szőrzete odalenn “Jó egy kicsit megint gyereknek lenni és a medencében úszkálni. Férfiak és nők elég nyíltan beszélnek a körülmetélésről, s ugyanilyen nyíltan beszélnek róla családon belül is! Mára a csupasz test lett divatos, és szinte minden szőrzettől megszabadulnak a férfiak is. Egyéni ízlés kérdése, hogy kinek hogyan tetszik. Az erősebbik nem szemszögből két oldalról vizsgálhatjuk -e kérdést.


Nos, szavazásunk szerint a fazonírozott verzió vitte el a prímet: erre százalék voksolt. Elmondanám hogy ha valóban férfiak közé keverednétek akkor ott nézegetnék ezeket a csupasz kisfiúkat bizony,mert a csupasz nem divat a férfiaknál,csak a kisfiúk próbálják itt egymást győzködni. Kérdező ne is terveznem kell ennyi kisfiú,ezek is túl sok pornót néztek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések