2017. február 28., kedd

Lakas elado pecs

Lakas elado pecs

Eladó lakást keresel Pécsen? Havonta több millióan választják az ingatlan. Pécs területén az Ingatlannet kínálatában. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból.


A belső galériás kialakítású lakás alsó , nm es szintjén tágas nappali, -étkező- konyha két szoba és fürdő, –külön Wc kapott. Pécs - Uránvárosban, a Pollack Mihály utcában elhelyezkedő, panelépítésű társasház második emeletén nm-es, szobás, felújítandó lakás eladó ! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Pécs-Mecsek-oldalban, a Felső makár dűlőben, gyönyörű panorámával rendelkező, lakásos ikerház eladó. Beosztása: előszoba-közlekedő,wc,fürdőszoba,konyha db külön bejáratú szoba. A lakás emeletes hőszigetelt épület 7. Ablakai hőszigetelt műanyagok radőnyösek,a bejárati ajtó is.


Pécs belvárosában az Egyetemváros szélén,a Kodály Zoltán utcában eladó egy emeletes társasház 3. Baranya megy Pécs Egyetemvárosban tömbben épülő egyenként lakást magában foglaló exkluzív lakópark. Az itt lakók kényelmét biztosítja a órás portaszolgálat, alsó szinten szolgáltatók(kávézó pékség, edzőterem stb.) jelenléte. Az álom szép lakás az ötödik emeleten található, m2-es, egy szobás.


Lakas elado pecs

Pécsi eladó lakás hirdetés az otthonterkep. A ház kiváló, tágas elrendezésű, minden helység a nappaliból közelíthető meg. Pécs történelmi belvárosában a Széchenyi tértől percnyire 36nm-es garzon lakás várja új tulajdonosát. Pécsi lakás, percre a belvárostól és az Orvosi Egyetemtől! Felújított, hangulatos, uránvárosi kétszobás, 2. Az Általános Szolgáltatási Feltételeket és az Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Mapsolutions Zrt.


Tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje. Parkosított csendes területen a Corvin utcában kis társasban eladó egy 3. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó, használt és új építésű lakás között tudsz keresgélni. Keressen eladó használt lakást vagy újépítésű lakást, lakáshirdetések keresőnk segítségével! Az oldalon Tulajdonosok és Ingatlanirodák számára is ingyenes a lakáshirdetés feladása.


Számos eladó pécsi lakás és ház közül válogathat az OTP Ingatlanpont weboldalán! Találja meg álmai otthonát nálunk, hiszen kínálatunk meghatározó része kizárólag rajtunk keresztül érhető el. Az OTP csoport tagjaként felelős és kedvezményes pénzügyi megoldásokat kínálunk azoknak az ügyfeleinknek, akiknek nem áll rendelkezésükre az ingtalan teljes vételára. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Belváros ingatlanjait (téglalakások) listázta.


Belváros aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Ne bajlódj a felújítással, ez a lakás csak arra vár, hogy beköltözz, teljes bútorzattal felszerelve tehermentesen! Pécsi ingatlanok - kiváló befektetés Pécsen és környékén ingatlant vásárolni kitűnő befektetés. A Pécs környéki falvakban pl.


Baranyában, ahol még ilyen robbanásszerű emelkedés várható. Skip navigation Sign in. Otthona kulcsa a kezünkben van Iroda: Pécs, Hungária utca 33.


Az ingatlan jó állapotú, műanyag nyílászárókkal, szúnyoghálókkal és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések