2017. február 22., szerda

Bak ferfi feltekeny

A Bika szülött komplikált, szeszélyes férfi, jelleme mégis idomítható. Ha kihozzák a sodrából nagyon erőszakos, de hamar jóváteszi hibáit, mert tudja, ez semmi jót sem hozhat rá. A Bak is, a Bika is „vevő rá”.


Halak férfi: ez egy különleges párkapcsolat lesz, mert a Bak nő és Halak férfi energiái remekül passzolnak egymáshoz. Az érzékeny Halak férfi érzelmeivel beragyogja a Bak nő életét. Szűz férfi: lelki társa a Bak nőnek, mikor fellobban kettejük között a tűz, minden téren megértik és elfogadják egymást.


A bak férfi azon férfiak közé tartozik akit hagyni kell, hogy kezdeményezzen, ám ugyanakkor tudtára kell adnunk, hogy mi is akarjuk a kapcsolatot. Szereti a büszke nőket, akik jólöltözöttek és hangsúlyt fektetnek az értékre. Ez a személyiségtípus az abból adódó konfliktusokat is magába hordozza, hogy az aktív Szaturnusz uralta jegy negatív, alapvetően passzív polaritással rendelkezik.


Fő szempontja a használhatóság, nem a szerelem. Míg együtt éltek igazi támasz, de érzelmileg tényleg egy sziklára számíts. Feléd nem, de gyerekei fog mutatni némi érzelmet. Példátlan önuralma miatt még ridegebbnek hat. Kos-társ erre rájön, a válást saját kudarcaként éli meg, melyből nehezen lábal ki.


Sokkal inkább a cselekedeteivel és a támogatásával igyekszik kifejezni az irántad érzett vonzalmát. Mitől féltékeny a férfi? Sokak szerint a féltékenység természetes emberi tulajdonság, de vannak, akik negatív emberi érzésként állítják be. Pontosan ez történik a Bak férfi lelkében is. Mindent eltakar, a problémákról ritkán beszél, saját maga szeretne mindent megoldani, és ha valami gondja van, akkor felteszi a “fedőt”.


Ha te megszeretnéd hódítani ezt a pasit, akkor nem a fedőt kell levenni, hanem kis utat engedni a felszabaduló párának, vagyis a forrongó. A féltékenység érzelem, melyet az alany, ha valaki, akitől vágyik valamire (tipikusan figyelemre, szeretetre vagy gyengédségre), egy harmadik személynek nyújtja. A ferjem igaz Rak,de Oroszlan az aszcendense,es bizonyos kor folott az dominal. O nem feltekeny ,legalabbis nem mutatja,valahol bant is.


Nagyon rejtegeti az erzelmeit,en is Rak vagyok. Jobban feltekeny vagyok,plane miota meg csalt,de megbeszeltuk,egyuttmaradtunk,ujrakezdtuk. Nem dobtunk ki evet az ablakon,nem bantam meg,ennek eve,bizonyitott. Meggyőzni egy nőt arról, hogy Te vagy számára a legmegfelelőbb ember hosszútávra, igen nehéz. Sok férfi a legnyilvánvalóbb jelét sem veszi észre annak, ha a párja már döntött.


Bak ferfi feltekeny

Egy férfi arról számolt be, milyen nehezen tűrte, hogy a barátnője legjobb barátja egy fiú volt, ezért egyszer a lány tudta nélkül követte őket, és azalatt a másfél óra alatt, amíg ők egy bárban ültek, ő az utca túloldaláról leselkedett utánuk. Ha igazak rá, menekülnöd kell! Egy rossz főnök teljesen tönkreteheti a mindennapjaidat: hatására állandó gyomorgörccsel mész majd a munkahelyedre, feszült és elégedetlen leszel, valamint az önbecsülésed is fokozatosan romlani fog. Nehéz úgy ápolni egy kapcsolatot, ha a férfi gyakran negatív. Fel kell ismerned a féltékenység jeleit és kontrollálni, amilyen hamar csak lehet, mert a féltékenység nem csak annyiban merül ki, hogy nem hagyja, hogy más férfiak közelében légy, a mindennapokra is rányomja bélyegét.


Az egész féltékenységi mizéria erre vezethető vissza: ugye, hogy én vagyok a legnagyobb bak a világon? Ugye, hogy velem a legjobb a szerelem iszamosabb része? Minden férfi különbözően néz ki, mégis léteznek ideálok.


A FEMCafé vendégei Doszpot Evelin és Madár Vera vo. Jason Farrel (49) az ágyhoz kötözte, majd több helyen megvágta és megszúrta azt a éves lányt, aki a halottkém szerint órákig szenvedhetett, mivel egyik seb sem volt annyira mély, hogy azonnal végezzen vele. Ha Bak férfi szerelmes, ő tesz róla, hogy tart egy életen át. De honnan tudja, ha a Bak barátod szeret téged? Olvasson tovább, hogy tudom.


BAK (dec. - jan. 19) Igazán jó szerető. Szexuális stílusa: a Bak nők óriási energiákat fektetnek abba, hogy jó szeretők legyenek. Nem csoda, hiszen uralkodó bolygójuk a tanulást támogató Szaturnusz. Szereti ismereteit bővíteni szexfilmekből is, szívesen veszi mások tanácsát és megkérdezi partnerétől is: mi a. Másrészt függenek emberektől érzelmi támogatás és bátorítás szempontjából.


A Rák nem teljesen önmegvalósító, szüksége van egy folyamatos támogatásra másoktól és nem lesz nagyon független, de a Rák az, aki fejlődik és megfelelően kihasználja az érzelmi ügyeket, végtelenül sikeres lesz önálló emberként. Bak -szerető addig nem hagyja abba a szeretkezést, amíg mindkettőtök vágya ki nem elégült. Ami még jobban feltüzeli: Nem szereti, ha irányítják. Ha a feleséged elhagy, mert nem tudsz élni, az fájdalmas. De amikor tudo hogy egy másik emberhez ment, amikor rájössz, hogy összehasonlít vele, és hogy te magad is ahhoz a rohadékhoz hasonlíthatod maga az elviselhetetlen.


Vízöntő asztrológia január - február 18.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések