2017. február 1., szerda

Horoscop leu

Horoscop leu

Azi capacitatea de comunicare ar trebui sa fie foarte buna si sa contribuie la imbunatatirea relatiilor cu cei din jur. Te vei bucura de experiente placute alaturi de persoane noi, care vor influenta actiunile tale cu caracter financiar. Ești Leu și vrei un horoscop adevărat pentru ziua de mâine?


Horoscop leu

Previziuni astrologice. Luna in Balanta sta astazi in zona comunicarii si te invita sa gasesti calea cea mai potrivita si cat mai delicata de a-ti transmite mesajele, fara insa a denatura adevarul si fara compromisuri. Sandra Tarot 13views. Zodia Leu : iulie – august. Daca iti place canalul.


Horoscop dragoste leu zilnic. De asemenea, anul ce vine este unul în care nativii acestei zodii își vor testa limitele și își vor cunoaște în detaliu calitățile, slăbiciunile și temerile. Azi e Luna plina in Capricorn! A venit vremea vindecarilor!


Horoscop leu

Prezența lui Uranus în semnul Berbec, până în data de martie, în casa a IX-a (a studiilor superioare, călătorii îndepărtate) continuă să îți aducă evenimente surpriză legate de călătorii, studii superioare, schimbări necesare care te vor propulsa pe o nouă treaptă, din punct de vedere intelectual și profesional. Indiferent ce domeniu de viata le va cere ce au mai bun in ei, nativii Leu vor fi la inaltime. Este posibil ca dragostea sa fie. Persoanele nascute sub acest semn de foc, avand deci ca stea dominanta chiar Soarele, sunt foarte perseverente si insistente, deci nu exista nici o provocare in cariera care sa-i sperie. Prima dintre cele misiuni a lui Heracle a fost să ucidă Leul din Nemeia şi să aducă pielea sa la Micene.


Poti descoperi acum lucruri noi despre relatiile tale de iubire sau de prietenie, care iti schimba perspectiva asupra unor oameni dragi: fie te indragostesti de ei, fie ii lasi in urma. Povestea de dragoste a leilor continua intr-un ritm normal si firesc. Ca in orice relatie vor exista certuri si discutii in contradictoriu, dar de data acesta isi vor folosi maturitatea si vor stii cum sa treaca peste ele si cum sa isi impace persoana iubita. Află horoscopul zilnic si săptămânal pentru fiecare zodie în parte și cele mai noi previziuni astrale de la astrologi de top.


Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o. Astazi esti foarte hotarata sa faci putina ordine in viata profesionala. Jupiter este regele expansiunii şi se va afla în Balanţa orientată spre parteneriate. Pe august, va forma o cuadratură cu puternicul Pluton, întâlnirile intense şi cu un caracter manipulator fiind la ordinea zilei. Vibraţia zilei este şi facem echipă cu cineva dispus să ne cânte-n strună.


Scorpionii își găsesc perechea. Afla ce-ti rezerva astrele azi. Ai citit horoscopul de poimaine al Leilor? Esti un leu citeste acum horoscop leu maine, dar si pe cel de poimaine, afla acum ce va poate rezerva ziua de maine si ziua de poimaine pentru leu.


Barbatul din zodia rac. Astrolog Firicel Ciarnau. Dur pe din afara, moale pe dinauntru, asa este barbatul Rac.


După o perioadă de un an și jumătate în care Destinul aflat pe zodia Leu a creat teren favorabil unor evenimente majore și schimbări obligatorii în viața voastră, a venit momentul să vă refaceți forțele. In primele zile ale lunii, tot ce tine de finante, relatii de afaceri si comunicatie va merge foarte bine. Situatia financiara sa va imbunatati mult in acest an. Desi s-ar putea sa existe niste constrangeri pentru veniturile voastre, va veti putea satisface dorintele si mofturile pe deplin.


Anul acesta solicita taierea cheltuielilor stagnante, dar si lichidarea si incasarea investitiilor voastre. Cei nascuti sub acest semn sunt guvernati de catre soare si unele dintre cele mai creative persoane de pe pamant sunt Lei. Se pare ca va reveniti un pic in urma cheltuielilor din ultimele luni. Din momentul in care va veti primi salariul luna viitoare, toate problemele financiare vor disparea. Totuşi, la sfârşitul zilei veţi descoperi că nu aveţi această putere şi că viaţa decurge în ritmul propriu cu toate încercările voastre.


Ai putea să-ţi foloseşti spontaneitatea făcând glume bune.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések