2017. február 2., csütörtök

Szűz férfi

A Szex nem túl fontos számára, de ha már addig jutott, feltétlenül boldoggá akarja tenni a partnerét. Viszont gyakran nehezíti a saját és környezete életét is azzal, hogy a tökéletesnél kevesebbel nehezen elégszik meg. Rendkívül kötelességtudatát jellemzően a. Nagyon nehéz meghódítani, a szerelem nála csak igen lassan alakul ki, de ha párkapcsolatban él, akkor hűséges és hosszú távra tervez. Minden gondot segít megoldani, lelki támaszt nyújt ha szükséges, jóindulatú és melegséget áraszt. Vitatkozni nem szeret, inkább lenyeli a bosszúságot.


Könnyen elvarázsolható és könnyen hódít. Milyen egy Szűz csillagjegyű férfival randizni? Hatalmas tisztelete van a nő irányába, és egyenlően is kezeli. Komolyan veszi a testi kapcsolatot, talán túlzottan is. Ezért fordulhat elő, hogy a Szűz jegyűek között több az egyedülálló, mint a többi jegy szülöttei között.


A SZŰZ FÉRFI szerelmes horoszkópja. Munkájában aprólékos, vállalt feladatát mindig pontosan és eredményesen elvégzi. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. A kapcsolatban a Szűz a bástya, a Bika pedig az érzelmi töltöttséget táplálja. Mind a Szűz , mind a Bak maximális erőbedobással dolgozik a kapcsolatért, ami ennek köszönhetően irigylésre méltó lehet. Szűz Ha a férfi Szűz -jegyű: Első kategóriájú tökéletes szerető.


Amikor szeretkezik, akkor minden erejével azon van, hogy boldoggá tegye a partnerét. Már egy apró zavar a szerelmi játékok közben vagy egy telefoncsörgés is a kedvét szegheti. Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz.


Szűz férfi

A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. Zavarja a zaj, a tömeg, nem szereti a meglepő helyzeteket — legyenek azok még oly kellemesek is. Kedveli viszont a gyermekeket, minden bizonnyal igen jó apa lesz. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.


Ha a Szűz szeret egy nőt, akkor nagyon odaadó és egészségtudatos, mert fontosnak tartja ezt. A Skorpiókkal és a Rákokkal jó kapcsolatot alakíthatnak ki, míg a Halak intrikáikkal nem tud mit kezdeni. Bika férfi : ez a férfi sosem fogja megérteni a Nyilas nőt, így annak igényeivel sem lesz tisztában. Nincs semmi közös bennük, a vibrációjuk is teljesen más.


A Bak nőben sok szeretet van, vicces, jókedvű, ugyanakkor komoly és szexi is tud lenni. Szűz férfi : nem egy nyerő választás a Szűz férfi. A Nap látszólagos égi útja során szeptember közepén lép a konstelláció területére, és október végén hagyja el.


Ezt, és az alkonyati időszakot figyelembe véve a csillagkép novembertől augusztusig kereshető fel az éjszakai égbolton. Illik hozzá: a vad Bika férfi megtanítja a legújabb akrobatikus trükkökre, míg a Halak mágikus ujjai kéjérzettel töltik el. Ráadásul a Szűz arra is kényes, hogy szíve választottja számára ő legyen az egyetlen, és elvárja, hogy a másik a tenyerén hordozza őt. Ha mégis összejönnének, a mindennapi együttlét során hamar előkerülnek és kiéleződnek az ellentét közöttük.


Ez lehet vonzó szerénység, de jelenthet túlzott érzékenységet is. Hogy a Szűz nyugodt legyen, Önnek meg kell szakítania kapcsolatát minden olyan barátjával, aki egy kicsit is udvarol Önnek. Ha Aszcendensed egy föld elemű jegyben ( Szűz , Bak, Bika) áll, akkor a földenergia, ami amúgy is jelen van a születési jegyed ( Szűz ) által, még erősebbé válik.


Ez jó, ha hivatásodban tovább akarod képezni maga fel akarsz emelkedni, vagy általánosságban több pénzt akarsz keresni. Légy azonban nagyon óvatos a kezdeményezésnél! Minden más, csak nem pénzpazarló, bár gyakran hajlamos fukarságra.


A szűz társhoroszkópja. Minden egyes kockázatot és kalandot alaposan megfontol. Az elemző értelmének következtében hivatása az első az életében. Legszívesebben olyan helyen van, ahol nem érhetik váratlan meglepetések.


Egy szűz férfi mellett kibontakozhatsz – feltéve, hogy kellően erős a személyiséged. Oroszláné, betegségre könnyen hajlamos, s óvatos, aggodalmas természete még ezt is túlbecsüli, fél a bajtól és elővigyázatosan igyekszik elkerülni minden betegséget, sőt odáig megy, hogy képzelt betegségek rabjává válik. A Szűz életereje nem olyan jelentős, mint pl.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések