2017. február 21., kedd

Nyilas nő

Nyilas nő

A Nyilas nő családi élete. Amennyiben a férj valamiért elhagyná, egyszerűen összeroppan. De mert a Nyilas nő számára a függetlenség a legfontosabb és nem is kitartó, közülük sok hajadon marad. Mint a tűz elem harmadik és utolsó jegye, a Nyilas fáradhatatlan természetű, fizikai és szellemi szempontból egyaránt kifogyhatatlan erejű, aki másokat is képes lelkesíteni. A tűz elem melegséggel, szenvedéllyel gazdagítja a Nyilast.


Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. Egy Nyilas , mindig nemes lelkű. Ha szerelmének, vagy annak rokonainak szüksége van rá, akkor egészen biztos, hogy rá számíthatnak, és teljes erőbedobással nyújt segítséget.


Képes ösztönözni a társát, hogy elérje a célját. Nagyon szeret utazni és felfedezni számára ismeretlen földrészeket. Egyáltalán nem bátortalan a Nyilas nő , rizikós helyzetekben jól feltalálja magát.


Teremts csendet és békét magadban. A belső harmónia a legjobb tanácsadó, valamint a szigorú lelkiismeret. A környezetedben lévő embereket, a családodat, és nem utolsósorban a partneredet is csak olyan mércével mér mint saját magadat.


Friss napi horoszkóp NYILAS - tekintse meg mai horoszkópját az Ezo. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.


Ezeket, a Jupiter hatása alatt lévő tűzjegy alatt született embereket általában békés optimistáknak tartják. A következő próbálkozással akár már teljes sikert is arathat, ez pedig lehet, hogy csak a próba volt. A nyilas nő is szenvedélyes és tüzes, aki kéjjel szolgálja testét és érzéseit, hogy az őt megillető evilági üdvözülést megtalálja intenzív és kalandos életében.


Ha valaki alig várja a pénteket, az kétségtelenül te vagy. NYILAS NŐ szerelmi horoszkópja A nyilas nő számára a szerelem teljesen természetes dolog, mentes minden női rafinériától és nagy érzelmi tobzódástól. Nyílt és őszinte, és ugyanezt várja cserébe a társától is. Fontos számára, hogy partnere egyben lelki-szellemi társ is legyen, és mindig ébren tartsa érdeklődését.


Nyilas nő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Ikrek férfi: ez a férfi hamar elveszíti a türelmét a Skorpió nő társaságában, így a párkapcsolat hosszú távon aligha működhet.


Mindezt emberszerető, rajongóan optimista módon teszi. Szereti elcsavarni a férfiak fejét. A törvényt tiszteli, de láza ha a humanisztikus eszményt, a szabadságát veszély fenyegeti. Az állati rész a földhöz, az anyaghoz kötött, az emberi rész fantaszta, hiszen a Napot célozza.


Ebbõl úgy látszik, mintha a Nyilas ember életének célja a nagy távolságok legyõzése, áthidalása lenne. A NYILAS a szellem embere, legfeljebb azért van szüksége társra, hogy legyen kinek elmagyarázni a világ bonyolult, de az ő számára teljesen érthető működését. Szerencsére nem erőszakolja partnerére a nézeteit, csak elmondja, s azután megengedi, hogy azt gondoljon róla, amit akar.


Kitűnő társ, lovagias partner. Ha az Ön horoszkópjában hangsúlyos a Nyilas -jelleg, akkor valószínűleg nem fog nyugodni, amíg olyan foglalkozást, hivatást nem talál, amit teljesen magáénak érezhet. Az emberek csodálkozni fognak, ha otthagy egy olyan állást, amely az ő szemükben nagyszerűnek látszik. Másrészről, pedig minden további nélkül rá lehet beszélni a következő három közösülésre, ha a megfelelő helyen egy kicsit megsimogatják. Saját kielégülése a legfontosabb.


Csak ha már eljutott a csúcsra, akkor elégítheti ki magát a nő. A szex piac újdonsága úgy tűnik egyenesen a Nyilas férfi számára lett kitalálva. Ha szerelmesek lesznek egymásba, a Nyilas csodálja a Bak határozott egyéniségét, a Bak pedig vonzódni fog a Nyilas dinamizmusához. Idő múltával azonban jönnek az ellentétek, amelyek feszültséghez vezetnek kettejük között.


Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. November harmadik hete a horoszkóp szerint igencsak mozgalmasnak látszik. A Mars a Skorpió jelébe lép, a Merkúr végre elindul előre, és megkezdődik a Nyilas hava is.


Mindez pedig igencsak érezhető változásokat okoz a csillagjegyek életében. Mint Nyilas mindig vársz valamire – feszülten, akár egy íjász íja –, hogy történjen valami, természetesen valami nagyszerű dolog, mert ezenkívül meg vagy győződve arról, hogy a jövő állandóan jobb lesz. Jupiter a te személyes uralkodó planétá novemberig bezárólag a te jegyedben tartózkodik. Nyilas és a szex (Nap, Ascendens, 5. ház, Hold a Nyilasban) Heves vérű, lendületes szerető, de általában nem bírja hosszú távon. Egyszerre süti ki inkább szexuális energiáit.


A nő nagyon rámenős, egy Szűz, Rák vagy Halak férfit annyira megijeszthet, hogy az testi-lelki zavarokkal küzdhet akaratos partnere vágyai miatt. Jump to navigation Jump to search. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések