2017. február 20., hétfő

Halak nő udvarlás

A Halak nő nagyszerű házastárs és jó anya, aki szereti a gyermekeket. A Halak altruista, szívesen gyámolítja a gyengébbeket. Mindezért cserébe elvárja a szeretetet, szüksége van a kiegyensúlyozottságra.


Ha nem érzi magát biztonságban, kényeskedik, nyafogóvá válik, búskomorságba esik, mígnem másutt keresi a nyugalmat. Ilyen az ágyban: a Halak egyik legfőbb erénye, hogy szinte bármelyik jeggyel jól megértik egymást, és könnyen lenyűgözik a környezetüket. Az ágyban romantikus, játékos és érzéki, kedveli, ha kreatív, izgalmas partnert talál magának. Inkább a mint kap, fontos számára, hogy a partnere is boldog legyen. A Bika csak elkötelezett tud lenni.


A megfelelő embernek csodás társa lehet. A lassú, de megállás nélküli udvarlás tetszik neki nagyon, és addig benne is marad a “játékban”, amíg meg nem kapja, amit ő akar. Az ilyesfajta kitartás szexi is lehet, sokakat már ez a tulajdonsága is levesz a lábáról. A szenvedélyes Skorpió azt szereti, ha egy nő hozzá hasonlóan szenvedélyes, és kifejezetten vonzza, ha a másik egyenesen kimondja, hogy tetszik neki, hiszen ő az az ember, aki számára csak fekete és fehér van, szürke nincs. Imád flörtölni, és ha látja, hogy szabad az út egy számára szimpatikus nő felé, nem tétovázik.


Egyes halak habfészket készítenek maguknak és abba ikráznak. Betta nemzetséghez tartozó harcos halak vagy a Trichogaster és Colisa nemzetséghez tartozó gurámik. A természetben ezek a halak a lassú vagy álló, zavaros vizekben élnek.


A Vízöntőknek bár tetszik a Halak művészi érzéke, kreativitása és fantáziavilága, hosszú távon túl sok számára az az érzelmi mennyiség, mélység és talajtól való elrugaszkodás, ami a Halakat jellemzi. Minden jegynek megvan a maga kulcsszava, példádul a tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) jegyűeké a tettek, addig a víz jegyűeké (Rák, Skorpió, Halak ) az érzelmek. Rendkívüli módon együttérzőek és segítőkészek.


Ha magányosak, akkor mások megmentésén munkálkodnak úgy, hogy maguk sem veszik észre. Bár nem a tökéletes párost alkotják, kapcsolatuk mégis hosszú távú és ideális lehet, mert az ő esetükben az ellentétek erősíthetik egymást. A Bak nő önmagához is szigorú, gyakran magasra teszi a mércét, így természetes, hogy gyermekével is hasonló szigorral lép fel. Az élet nehézségeire készíti fel és korán önállóságra szoktatja.


A Bak nő bár jó anya és igényli is ezt a szerepet, gyakran gyermek nélkül vagy egy gyermekkel éli le az életét. Az első gyermek születése előtt minden nő fejében legalább ezer kérdés megfogalmazódik. Mindannyian tudni szeretnénk, vajon mire készüljünk fel a szülőszobában, mekkora fájdalomra számíthatunk, ahogy azt is, hogy a gyermek érkezése után miken megy keresztül a testünk és a párkapcsolatunk.


The best tips for years! Top genius ideas - Duration: 13:59. A Rák férfi nem egy tipikus macsó, nem egy kemény férfi, alkatilag, és a természetében sem, inkább egy „nőies” típus, nagyon romantikus, lovagias hősszerelmes, gyengé empatikus, olyan, akire minden nő vágyik. Igazából egy nő számára ideális egy Kos férfi testalkata és egy Rák férfi természete lenne.


A férfinak számtalan pozitív tulajdonsággal kell rendelkeznie, ha meg szeretné őt hódítani. A Halak romantikus lélek, és igen, ezúttal róla esik szó. A romantika, az udvarlás nála alapvető. Hasonlóan a férfihez, szereti a szépet, az elegánsat, a stílusosat, ám intellektus terén általában legalább ennyire igényes. Mérleg – Kos: Gyakran „kikapják” egymást, hiszen szemben álló jegyekről van szó, egymást kiegészítik, és az ellentétek vonzzák egymást.


A Kos elvárja, hogy ő legyen a középpontban, körülötte forogjon a világ, felnézzen rá a Mérleg, és ő ezt meg is teszi, állandóan önzetlenül a Kosra figyel, aki meg elég önös ahhoz, hogy ezt ki is használja. Egy Nyilas férfi számára két fő erény van: ha kiválóan tud a nő társalogni, és ha még kiválóbban tudja hallgatni az ő monológjait. Az utóbbi egyébként nem is olyan kellemetlen, ugyanis szellemes, és szórakoztató partner – ha azonban hasonló szónoki ambícióink vannak, időben adjuk fel. Hogyan lehet meghódítani a Bikát?


A Halak számára az érzelem mindennek az alapja az életében. Tudnunk kell, hogy a Halak férfi rendkívül szenzuális, a szerelem ezért megkülönböztetett helyet foglal el életében, és állandóan szerelmes. A lelkében kavargó érzelmi kavalkádnak megfelelően a szerelmet is a legkülönfélébb módon élheti meg, a légies, már.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések